Reisimine

Peeter Rebane: "Valige, kellega te sõidate!" (17)

LISA KOMMENTAAR

Mnjah...4. detsember 2014, 23:28
Mind ei huvita kellegi seksuaalne orientatsioon. Täiesti savi. Miks te kommijad jumala lampi peksate? Tüüp rääkis ju absull teisest teemast ja teie kukute siin kirema?! WTF?! Ilmselt on teil endil jäänud emme kallistustest puudu või issi liiga palju vitsa andnud. Tegelt ka nagu. Get a fckng life!
jurka1. detsember 2014, 06:55
just30. november 2014, 23:11
Firma väidabki alati vastupidist. Estonian Air plussiks sooviks öelda et viimasel lennul oli lennuk nii puhas, kui ma viimati pole juba pikka aega muude lennufirmade puhul saanud öelda! Teenindus oli ka väga hea! Aga jah, kui tekib komplikatsioone,nagu pagasi hilinemine vms nagu eelpool artiklis kirjutatud... Siis annab soovida. Kui ise ei võitle, ei anta midagi. Mul kogemus pagasiga, mis jäi Stockholmi tulemata. Minu reis aga läks edasi. Ilma pagasiga. Soojal maal maandudes ilma ühegi asjata, sain vastuseks oodata. Lõpuks tuli pagas 5 päeva hiljem. Seda ei oldud nõus edasi toimetama lennujaamast peatuspaika kuna mul oli reis vaid Stockholmi ostetud, meeletu mis? Mis vahet sel on, kuhu ma edasi lähen, küsiks? Nemad peavad ju garanteerima mulle, et Tallinn Stockholm pagas tuleks reisijaga samaaegselt maha. Siis jääks edasised sekeldused ära... Ei saa väita, etendusi olgu reisija oma mure kuidas ta oma pagasi kätte saab. Mulle öeldi, et nemad maksavad äärmisel juhul bussipileti raha mis oleks kohalike olusid arvestades 2-5 eur. Kuidas mina aga olles rase naisterahvas lisaks pooleteise aastane laps kaasas, läheksin oma 20 kg kaaluvahele kohvritele järele mägises kohas 30 km kaugusele, ei huvita kedagi. Aga lõpuks ikka maksti esmatarbe asjad välja ja transport lennujaama ja tagasi. Aga oh kuidas pidi selle eest võitlema. Mõni inimene kindlasti ei jõuaks, looks käega...
sass30. november 2014, 22:15
tolerants marko30. november 2014, 19:45
valige kes tagaluugi paotab, tahtsid öelda?
tädike30. november 2014, 16:35
eilne dokfilm pärdikutest30. november 2014, 13:40
dokfilmis pärdikutest näidati kuidas mõned isased pärdikud oma staatuse tõstmiseks varastavad mõnelt emapärdikult lapse ja lähevad siis sellega kõrgemas staatuses isapärdiku juurde, laps justkui mänguasjaks või kingituseks kaasas - kas see ei meenuta meite omasooiharate viimase aja käitumist ja kooseluseaduse vastuvõtmist
30. november 2014, 17:28
jutt ikka lennufirmadest.
No,29. november 2014, 14:32
Ma nii vana, et mäletan ka seda aega kus Estonian oli kasumis ja ka teenindus oli parem kui teistel lähedalasuvatel lennufirmadel. Stjuardessid naeratasid ja toitu tegid Eesti parimad kokad.
Konjakit valati ja rõõm oli lennata. Kõik lõppes kuidagi äkki ja järgi jäid ainult jamad. Ja ei ole vaja seletada, et maailm ongi selline. Teenindustaseme allalaskmine oli kellegi selge otsus.
29. november 2014, 13:20
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
29. november 2014, 17:14
Milline lennufirma kannab ebardi nime? Ei ole kuulnud.
ta ei kirjutanud lennufirmast,29. november 2014, 18:02
imre29. november 2014, 12:36
Estonian Airi puhul häirib mind enam see, et nad löövad kõiki sama puuga. Nagu kõik oleksid ühesugused.
Aga ei ole nii! Mõned on tavainimesed, mõned aga ühiskonnalle vajalikumad.
Mõned on heterod, mõned aga gayd, kelle panus ühiskonda on märksa suurem.
Millal Estonian Air seda taipab, ei tea. Kui vaja, siis tuleb nad didkrimineerimise pärast kohtusse kaevata, et nad lõpus mõistma hakkaksid ja maailm muutuks paremaks kohaks.
Sulle, mulle, meile kõigile ühiselt KOOS.
..l29. november 2014, 12:08
Väga normaalne inimene on Peeter Rebane!
Kogemused30. november 2014, 14:48
Ma ei saa aru, miks nii palju miinuseid? Antud kontekstis on Rebane tõesti väga normaalne inimene. Võitleb põhimõtte pärast suurfirmaga. Väga tänuväärne ju, sest tõesti ei oleks tavakodanikul raha ega ilmselt ka aega, et nendega vaidlema hakata, mis tõesti on ka põhjuseks, miks inimesi üle lastakse - karistusi ega mainelangust ju ei järgne. Endal on ka kogemus, kus ootasin üle tunni lennuki väljumist ja ainukene info, mis jagati oli tabloole ilmunud ajaline muudatus, ei mingit suulist teadet kõlaritesse, kuigi neiukene istus puldis ja inimesed sebisid ümber. Lisaks lennuki saabumise viivitusele läks ka veel 20 minutit meeskonnavahetuseks, sest hilinenud lennuki meeskonna tunnid olid täis, seda kuulsin ka neiukese ja maha tulnud meeskonna omavahelisest lõõpimisest, mitte ametlikust teatest. Ebameeldiv.
renku29. november 2014, 10:41
...ja ikkagi tehakse see sikirr kunagi ära :)
renku29. november 2014, 10:34
Kui siin kunagi kaltsupead või putinoidid piaks vallutuse tegema, olen enam,kui kindel - sulle tehakse esimesel võimalusel sikirr hodõkk :))