SOODSALT PUHKAMA: Kui osata otsida, võib soojale maale põgeneda vägagi odava hinna eest.
Reisimine
12. oktoober 2014, 14:00

Kust otsida odavaid reisipakkumisi (3)

Selleks, et puhkusereis rahakotti päris tühjaks ei teeks, tasub uurida nii eesti- kui välismaisete reisiportaalide pakkumisi. Õigel ajal heale pakkumisele sattudes võib säästa aga lausa sadu eurosid. Järgnevalt toome välja üksteist reisiportaali, kust võib soodsaid reise leida.

reisidiilid.ee

Portaal pakub nii suusa- kui päikesereise, samuti pikki nädalavahetusi mõnes suurlinnas. Hea diilina võib välja tuua 263eurose päikesereisi Marokosse, hinnas sisalduvad lennupiletid Tallinnast ning seitse ööd 3* hotellis.

lastminute.ee

Lastminute’st võib leida reisi pea igasse maailma otsa. Enim pakkumisi on neil aga Hispaaniasse, Kreekasse ja Egiptusesse. Seitsmepäevase puhkuse Gran Canarial algusega Soomest sai selle nädala neljapäeval kätte 360 euroga.

cherry.ee

Lisaks iluprotseduuride ja restorani voucher’itele leiab portaalist vahel ka hea hinnaga reise. Näiteks sügisvaheaja perepuhkus kolmele Jurmala 5* hotellis maksis 65 eurot.

estravel.ee

Stockmanni "Hullude päevade" raames pakub Estravel soodsaid võimalusi Eestis puhkamiseks, päevareisi Helsingisse, kruiisi Stockholmi ning suusa- ja ka päikesereise. Suusareisi Austriasse, ööbimisega 3* hotellis ja koos hommikusöökidega saab kätte 565 euroga.

goadventure.ee

Firma parimad pakkumised viivad praegu Egiptusesse ja Türki. Seitsmepäevase puhkuse Sharm el Sheikhi 3* hotellis koos hommiku- ja õhtusöökidega sai kätte alates 390 eurost.

delfiin.eu

Reisibürool on head pakkumised Malaga, Sitsiilia ja Portugali reisidele. Nädal aega Portugali 3* hotellis koos hommikusöökidega sai kätte 429 euroga.

novatours.ee

Reisikorraldaja parimate pakkumiste ja viimaste kohtade rubriigis leidus enim hea hinnaga reise Itaaliasse, Egiptusesse ja Kanaari saartele. Soodsaim nädalane puhkus Hurghada 3* hotellis hommiku- ja õhtusöökidega maksis neljapäeval 459 eurost.

aurinko.ee

Aurinkol on viimase hetke pakkumised Marokosse, Tenerifele ja Küprosele. Viimasele sai nädalase puhkuse alates 519 eurost. Hinnas sisaldub hommikusöök.

tjareborg.fi

Soome reisifirmal Tjäreborg on aga head pakkumised Kanaari saartele ja Türki, samuti jõulupuhkuseks Euroopa suurlinnadesse. Näiteks kolmepäevase Berliini-reisi koos ööbimisega 3* hotellis ja hommikusöökidega saab kätte 205 euroga. Reis algab Soomest.

finnmatkat.fi

Soomlaste Finnmatkat pakub hea hinnaga reise Rodosele, Türki, Portugali, Egiptusesse ja Tenerifele. Silma torkas 15päevane puhkus Tenerifel, mille hind algab 595 eurost.

Reis algab Soomest ning süüa selle raha eest ei anta.

NB: Soome lehekülgedelt ostetud reiside puhul peab arvestama, et maksmiseks võib tarvis olla Soome panga krediitkaarti.

holidaypirates.com

Odavpakkumiste portaalist HolidayPirates saab soodsa hinnaga lühireise, näiteks Montenegrosse, Malagasse, Prahasse, Milanosse jne. Samuti pakub portaal päikesereise Türki ja Egiptusesse.

Ahvatlevalt kõlab 152 euro eest nädalane puhkus Tuneesiasse, mis sisaldab lennupileteid, majutust koos hommiku- ja õhtusöökidega ning transfeeri. Paraku algab reis Londonist.