Singapore Airlinesi stjuardess demonstreerib turistiklassi uut 11,1tollist ekraani.
Reisimine
28. september 2014, 13:00

Need on parima turistiklassiga lennufirmad! (6)

Unusta raha laristamine äriklassi piletite peale! Parimates lennufirmades on turistiklassiski taevalikult mõnus lennata.

Turistiklass ei pruugi tähendada ebamugavaid istmeid, kitsukesi salonge ja järsu ütlemisega stjuardesse, kirjutab Daily Mail.

Väljaanne Business Class on koostanud edetabeli parima turistiklassiga lennufirmadest. Teist aastat järjest kuulutati võitjaks Singapore Airlines.

Lennufirmad reastati turistiklassikogemuse kvaliteedi, aga ka lendude täpsuse alusel. Singapore Airlines kogus võimalikust sajast punktist 90, saades maksimumpunktid puhtuse, meelelahutuse ja teeninduse eest.

Singapore Airlinesi turistiklassi plussideks on isiklik teler, lai valik meelelahutust ning stardieelsed kuumad käterätikud. Kohalejõudmise täpsuse eest teenis ettevõte 100 punktist 83.

Ühe reisilennuki mõistatusliku kadumise ja teise allatulistamisega halva renomee teeninud ning majanduslikesse raskustesse sattunud Malaysia Airlines platseerus üllatuslikult viiendaks.

1990. aastatel mitu traagilist lennuõnnetust üle elanud Korean Air tõusis aga seitsmendale kohale, saades kiita puhtuse ja ruumikuse eest.

Parima turistiklassiga lennufirmad

1. Singapore Airlines
2. All Nippon Airways (ANA)
3. Qatar Airways
4. Asiana Airlines
5. Malaysia Airlines
6. Emirates
7. Korean Air
8. Lufthansa
9. Oman Air
10.–11. Thai Airways ja South African Airlines