Foto: Arno Saar
Inimesed
9. august 2014, 19:38

GALERII: Lottemaal etendus lavakunstikooli lavastus "Puhkusest väsinud" (4)

Lottemaal etendus EMTA Lavakunstikooli 27. lennu üliõpilaste omaalgatusliku tööna valminud lavastus "Puhkusest väsinud", mis koosneb püstijalukomöödiast, estraadilikest etteastetest ning humoorikatest sketšidest.

"Kuigi etendused toimuvad Lottemaa territooriumil, on tegu eelkõige täiskasvanutele mõeldud lavastusega, kus püstijalakomöödiale omaselt uuritakse humoorikas võtmes, kuidas eestlased puhkavad ja kuivõrd me üldse puhata oskame. Tegu on vägagi aktuaalse teemaga ka meie endi jaoks, sest lavakooli kõrvalt puhkamiseks just palju aega ei jää. Seetõttu oleme lavastusse sisse toonud palju isiklikku, naerdes vabastavalt ühtaegu nii iseenda kui ka eestlaste üle," ütles stand-upi lavastaja, dramaturgia suunal õppiv Mehis Pihla.

"Puhkamisest väsinud" on osa Lottemaa Tähistaeva festivali programmist. Ühistöö lavastaja on dramaturgiatudeng Mehis Pihla ning laval astuvad üles 27. lennu tudengid Liisa Saaremäel, Jürgen Gansen, Karl Laumets, Christopher Rajaveer, Karmo Nigula, Laura Kalle, Lauli Otsar ja Markus Habakukk. Pileteid saab osta Piletilevist ja tund aega enne etendust koha peal.