Reisimine

Telkimiseks küsi luba maaomanikult (4)

LISA KOMMENTAAR

to Tösi ja Jalamees8. juuli 2014, 14:52
Jobudele Tösi (töest oled sa kaugel ..) ja Jalamees (ja et sa selliseks ka jääks..)
Maade, kuhu te telkima pressite, sees on alati talu kellele töenäöliselt see maa kuulub nii et 1+1 minge taluöuele ja sealt leiate peremehe ja siis tehke oma suu lahti, jne... Kas köik on selge? Ja mis puutub omandirehvormi nii selle käigus saadi muuseas, kui see nüüd hirmus suure üllarina ei tule, tagasi oma esivanemate maad (olete ju kuulnud nöukogude vöimust ja maa riigistamisest, jne) "Tösi" vöiks piibli asemel ajalooraamatu lahti lüüa vöi isegi lugeda minupoolest mölemaid, halleluuja!
Janec Jaaniste 7. juuli 2014, 22:55
Oleme aastaid igal pool telkides suvitamas käinud ning parimad lahendused on Sakandinaavias, kus kehtib ´iga mehe õigus` , mis sisuliselt tähendab õigust ööbida ükskõik kelle maal, aga seda mitte lähemal kui 150m eluhoonele. Igameheõigus kehtib Taanis, Rootsis, Noorras ja `´Soomes` (mida ida poole seda hullem). Mõningatel andmetel kehtib isegi Suur-Britannias(igavene Mustalaste teema). Ka Eestis olen maaomanikega saanud alati leppele, mis säästab ja aitab mõlemat
Jalamees7. juuli 2014, 11:58
metsaomaniku kontakttahvel.
Kas te teete nalja või.Eestlane tahab olla peremees aga on samas tõeline argpüks kelle nime ma pole kunagi näinud eramaa sildi pealt.Mis moodi sa helistad ja küsid kui pole nime ega telefoni numbrit.Nii et magage parem endid kaineks ja siis tulge uuesti siia kirjutama.
Tõsi6. juuli 2014, 23:11
Mis ajast peab inimene küsima nendelt luba, kes endid ahv omandireformi käigus on teinud omanikuks?! - "Alguses lõi Jumal taeva ja maa." Ja "Peetrus vastas: „Küll ta maksab.” Ja kui ta koju tuli, ennetas Jeesus teda ja küsis: „Mis sa arvad, Siimon, kelle käest võtavad kuningad maa peal tolli või pearaha? Kas oma poegadelt või võõrastelt?” Aga kui Peetrus ütles: „Võõrastelt”, lausus Jeesus talle: „Siis on pojad vabad."