Reisimine

Lennukisse käsipagasiga: kas halvaa ja juust on vedelikud või mitte (14)

LISA KOMMENTAAR

14. mai 2014, 23:57
Eestlane on tüüpiline vinguja ja viriseja. Aga lendab ikka! Mis sest, et Eesti mängib kuningat turvakontrollis, aga mõjal maailmas allub nagu hiireke! Ju ei oska inglis keeles piisavalt sõimata ja kardab. Siin aga käitub, kui metslane! Äkki kehtestaks bussidesse ja laevadesse ka transpordi eelse turvakontrolli? mis sellest arvate! Busse ka ju õhatakse terrori poolt!
Nagu eestlane teab, seadus ongi rikkumiseks. Seda üritatakse lennujaamas teha, aga ei õnnestu, siis õigustatakse ennast, mis on seadusega vastuolus!
Kõige lihtsam! Viska pagas suurde pagasisse ja elu on mureta, võtta oma läpakas lennupardale kaasa ja asi ants. Kui veab saad head massaaži. Ühesõnaga lolliks teete ise ennest, kui pole kursis seadusega.
Mjah14. mai 2014, 11:21
1. Turva ei mõtle ise seaduseid välja!
2. Küsimuste korral, miks jne.. pöörduge lennutati poole, kes on kehtestanud nõuded, mida täna turvakontrollis nõutakse!
3. Süüdistage seaduse tegijaid väära üldsõnastuses vedelikud mille alla kuuluvad kreemid ja pooltahked ained. See on ka lennuameti kodulehel kirjas. Jah sulatatud juust ei ole vedelik aga kreemias aine ja liigitatakse vedelike alla. Lisaks nõudke et lennuamet teeks keelatud toitude nimekirja.
Blond turva ei ole loll.
14. mai 2014, 10:15
no kui reisija ise läheb ülbelt turvakontrolli, arvates on maailmavalitseja ja tal on õigus seal iga asja peale skandaali teha, siis ega turva ei viitsigi sulle mõistust pähe tuua vaid lasebki kohe ära visata ilma pikema jututa. tõesti- reisige mujal ka ja saate aru et eestis on asi veel väga leebe.
fhõhhh13. mai 2014, 13:12
Mu tuttaval võeti sedasi pisike meepurk ära, väites, et tahkunud mesi on vedelik.
To Palju reisinu12. mai 2014, 17:16
Kas te nüüd kujutate ette ka kui näiteks Lufthansa suurune lennuk..oletatavasti 180 inimest kõik korraga tulevad ja lennujaama turvakontrolli omad peavad jälgima hakkama,kes joob oma pooliku vee ära ja kes mitte... ma tõesti ei tahaks sellel päeval lennata kui hakatakse seda läbi viima. Kui inimene on lennanud siis peaks ta ka juba teadma, mida tasub ennem kontrolli teha ja mida kontrolli ajal.
Eriline veidrus11. mai 2014, 09:25
USAs oli ühes lennujaamas veepudelite taaskasutus: mitte ei visata pudelit prügikasti vaid kallatakse suurde tünni tühjaks. Ja pärast turvakontrolli oli spetsiaalne kraan nende uuesti veega täitmiseks.
njah11. mai 2014, 00:07
Tahtsin õele Ungarisse musta leiba ja vürtsikilu viia. Läksin vaid paariks päevaks ja käsipagasiga. Lennujaamas luges neidis kilu liblikfilee pakendilt, et "ohohoo, 130 grammi, seda kahjuks kaasa võtta ei tohi". Püüdsin küll tema mõistust tagasi tööle kutsuda ja seletada, et enamik sellest 130 grammist on ju siiski kilu, aga kasu ei midagi. Panin siis paki talle kurva naeratusega lauale ja ütlesin: "No mis siis ikka, sööge vähemalt ise." Seepeale viipas neidis käega prügikasti poole. Meelekibedusega viskasin kilud kasti ja teatasin kaasmaalannale: "Üks õige eestlane ei võta tollis teise inimese kilusid ära, veel vähem laseb need prügi hulka visata. See on eestluse rüvetamine! Reetur!"
Noh, vist vedas, et ikka lennukisse lasti ...
Tallinna lennujaamas ...10. mai 2014, 16:04
Tallinna Lennujaamas luges mingi blond poolearuline vedelikuks nii Gouda juustu kui põdraliha konservi. Küsida ei ole seesuguse käest võimalik ei põhjuseid, ei kommentaare. Kui ikka haridus on jäänud peale põhikooli poolikuks, siis mis vastust sa sealt ootad.
Ajakirjanikud võiksid teha eksperimendi - pakkida kohvrisse erinevaid toiduaineid ja sis vaadata, mis läheb läbi Tallinnas ja mis kusagil mujal. Siis alles näete, millised jumalad on meie väärastunud turvad.
saameuel juhkam10. mai 2014, 12:10
võib veel lisada et siiamaani olen suutnud 15 kg käsipagasi kaasa võtta,kuna tavapagas kaalus tunduvalt rohkem ega turvad selle kohta midagiei öelnud,peaasi et masinast läbi mahuks.
EX NSA10. mai 2014, 11:44
Lennujaamade turvakontrollil ja inimeste turvalisusel pole omavahel midagi pistmist. Olles ise aastaid selles süsteemis töötanud, tean tagamaid. Kõik on äri ja turvaillusioon on terviseillusiooni kõrval üks parimaid ja suurimaid ärisid! Mida rohkem hirmutatakse inimesi, seda kergemalt ja mõtlematumalt inimesed alluvad sarnastele manipulatsioonidele. Mis puudutab kurjameid, siis turvaväravaid lennujaamades on võimalik vältida üle maailma suhteliselt kergesti. Kui keegi kurja soovib teha, siis seda saab küll. Ohvrid on mõlemal juhul reisijad, keda lüpstakse!
10. mai 2014, 14:27
Ehk siis: kõik pole kuld mis hiilgab. See turvasüsteem on ainult tavareisijate peedistamise koht ja ei muud midagi.
halvaa ja juust on ju10. mai 2014, 10:28
Palju reisinu10. mai 2014, 09:30
Täpselt nii nagu artiklis mainitud oleneb palju ikka konkreetse töötaja suvast .
Näiteks Tallinna lennujaamas öeldi mulle ,et poolikut veepudelit ei tohi ma kohapeal ära juua vaid visati see kohe prügikasti.Samas transiitreiside puhul mujal Euroopas ootab ametnik kannatlikult kuni oma joogi ära jood.
Ka palju reisinu14. mai 2014, 10:48
Kas sa ei arva, et töötajatel on muud ka teha kui jälgida, kuidas reisijad turvaväravate juures piknikku peavad ning keegi omale keelatud vedelikke ikka tagasi kotti ei pistaks?