Reisimine

Lennureisijate meelehärm: ralli läbi viinapoe, turvasabad ja tasuline wifi (9)

LISA KOMMENTAAR

see ei ole normaalne10. aprill 2014, 20:58
Tallinnas pandi koridor kinni, et reisijad saaks kitsastes riiulivahedes läbürindimängu mängida.
Nuuno Juan Gunnar Comez 6. aprill 2014, 22:36
kui näen uroodsust, per'versusi või lauslollust, siis võimalusel püüan sellest minna nii k augele k ui võimalik.
Muide, ükski teenus EI PEA olema KOHUSTUSLIK!
6. aprill 2014, 20:21
Lendan sageli ja olen tähele pannud ja hiljem kuulnud,et turvakontrolliga ei ole rahul need, kes ei ole ennem endale infot kogunud ja tänu teadmatusele peavad oma asjadest (0,5L veest,mahlast ja pikkadest kääridest...jne)loobuma. Minul siiani TTL-iga vaid head kogemused. On ka läbi kombitud, loomulikult ei ole see väga meeldiv aga ühiskond areneb ja sellega koos arenevad ka ohud lennunduse vastu. Kui kellegile ei meeldi...laev,buss,auto viivad ka sinna kuhu vaja.
viimasele6. aprill 2014, 17:44
London-Gatwickis on ka läbi poe vaja jalutada 100%, pole ainult Tallinnas nii!
kah lendaja6. aprill 2014, 17:41
Kuna olen ka suhteliselt tihe lendaja, siis pigem kiidan Tallinna turvakontrolli - võrreldes teistega on nad ikka tunduvalt sõbralikumad ja vastutulelikumad/mõistlikumaks. Oskavad ka vastu tervitada ja naeratada. Sama head on vaid Londoni lennujaamade kontrollid (va Stansted). Poest läbi jalutamine mind ei häiri, sest ostan sealt alati pudeli vett kaasa, sest meil on see palju soodsam kui teistes lennujaamades. Töö tõttu reisijana ei ole mul ka suurt pagasit või lapsi kaasas - sedasi võib see poe värk küll häirida.
See6. aprill 2014, 15:09
Tallinna Lennujaama pealesunnitud poeralli on tõesti vastik. Miks pean oma teekonna lennukile pikemaks ja ebamugavamaks (kui turvakaalutlustel vaja) tegema? Sarnast jama pole ma kusagil maailmas kohanud - ei üheski enam kui 70 lennujaamast, kuhu olen sattunud, välja arvatd Tallinn, muidugi!
njah6. aprill 2014, 13:24
muidu tagasihoidlikud eestlased on lennujaamades alati silmatorkavad. reisijad teistest maadest naeratavad ja on näiteks transiidis rahulikud või küsivad juhiseid, aga eestlased on kuidagi närvilised. "appi kus meie värav on?" ja "tule ruttu, viina saab sealt"- need on laused, mida oma viimasel reisil londoni lennujaamas kuulsin. :)
6. aprill 2014, 13:17
Kõige hullemad ongi eesti reisijad, kes on omaarust igalpool käinud ja kõike näinud ja siis üritavad suud pruukida kohas, kus parem oleks vait olla. :p
Urrr6. aprill 2014, 13:08
Väldin tallinna lennujaama ja lendan alati läbi Riia. Kuna Tartust samapalju riiga kui tallinna siis vahet pole - tavaliselt on aga riiast lennupiletid odavamadki.... Seal sellist kemplemist läbi viinapoe pole...