Reisimine

Hispaania odavlennufirma alustab Tallinnast otselendudega (11)

LISA KOMMENTAAR

uno9. märts 2014, 17:08
nende odav-lennufirmadega on teine probleem, nende odavad lennukid kipuvad tihti taevast alla sadama!
sõbralik9. märts 2014, 16:55
Kulla M! Võid kindel olla, et ma olen lennukitega lennanud väga-väga palju ja tean väga hästi, et reisibüroost on piletite ostmine enamasti kallim. Viitasin sellele üksnes põhjusel, et need, kes üldse ei viitsi kusagilt midagi otsida, saaksid natuke aimu hindadest. Muide, sinu info ei ole ka täpne (hind ei võrdu alates 80 euri + lennujaamamaksud, vaid need maksud on hinna sees!). Nagu ma aru saan, ei sisalda see kõige odavam hind äraantavat pagasit. Estraveli pakkumises on äraantav pagas hinna sees. Kui nüüd võrrelda äraantava pagasiga hindasid, siis ei ole Estraveli hind üldse kallim, vaid täpselt sama mis Vuelingi enda kodukalt ostes.
Ryanairi Barcelona-piletite hinnaga ei ole kursis, aga ühe otsa eest Ryanairiga lennates 80 eurot maksta on ikka PALJU!
To M 9. märts 2014, 15:51
Mis sa arvad et oled nüüd maailma ninud ja tuled siia targutama haahaaa
M9. märts 2014, 15:43
Kodulehelt vaadates on pileti hind 80 euri+lennujaama maksud, mis on täiesti normaalne. Lisaks see Barcelonast 15 km kaugusel, samas kui Girona lennujaam, mis pm 100 km kaugusel linnast. Hind enamvähem sama, mis ryanairil. Kahju ainult sellest, et ei avatud liini Barcelona asemel nt rohkem lõuna Hispaaniasse, siis oleks rohkem sihtkohti sinna Eestist. Parem oleks siis Malagasse, Valenciasse või Alicantesse, sest Eesti inimese jaoks võib puhkus Barcelonas enamasti liiga kalliks maksma minna. Hispaania puhul meeldib väga see, et seal pole räpane ega pole ka sellised pealetükkivad inimesed, nagu nt Egiptuses vms moslemiriikides. Soojad inimesed ja soe ilm ning soovitan soojalt Hispaanias ära käia. Palmide all puhkamiseks üks parimaid riike. Puhkasin kunagi paar kuud Hispaanias Alicante ligidal ning oli väga meeldiv kogemus. Hinnad toidupoodides pm sama, mis Eestiski, kohati ka odavamad ning riided ja tarbekaubad palju odavamad. Kommenteerijale nimega sõbralik ütleks, et reklaamikampaaniad "soodushind" pole Eesti reisibüroodel mingi soodus, sest otse ostes on piletihinnad alati odavamad. Sa vist lähed tihti õnge nende kollaste või punaste siltide peale. See kes ütleb, et Hispaania on peldik, käigu ennem seal ära ning siis kommenteerigu uuesti. Vaadates kinnisvara, elamistingimusi ja muid linnade infrastruktuure, siis ütleksin, et Hispaania on palju paremal järjel ja ilusam koht kui Eesti.
Ats9. märts 2014, 14:26
Saana9. märts 2014, 14:08
Asjalik reisusell läheb ise vueling.com kodulehele ja vaatab, et piletihinnad algavad 79.90-st üks ots, ei saa ju nii keeruline olla. Alati leidub vingujaid, rohkem positiivsust! Minul on heameel!
Masha9. märts 2014, 13:50
Kuna elan Barcelonas siis minu jaoks on see super uudis! Ei mingeid vahemaandumisi Riias ja Helsingis enam!!!
699. märts 2014, 12:56
Huvitav palju sealsele juhtkonnale makstakse, et nad firma nii hoogsalt arenema suudavad panna?
hinna võit kuskil 50-100 eurot9. märts 2014, 11:23
AB9. märts 2014, 11:17
Suur naeratus tuli suule,olen käsi.
joss9. märts 2014, 11:12
ja ei sõnagi piletihinnast!