Vaatamata pingelisele ajale on Egiptus populaarne turismisihtkoht.Foto: AP / Scanpix
Reisimine
7. märts 2014, 10:37

Vaata, millised on populaarsed sihtkohad koolivaheajal

15. märtsil algab nädal aega kestev kevadine koolivaheaeg ning selleks ajaks on paljud pered plaaninud sõita puhkama Eestist välja – millised on aga populaarsemad sihtkohad?

Reisieksperdi müügidirektor Tarmo Kilg tõi välja, et tänavu on populaarseteks paikadeks Kanaarid, Maroko ja Egiptus, samuti käiakse suusatamas, vahendab Tarbija24.

"Pered eelistavad peamiselt soojasid sihtkohti ja sõidavad koolivaheajaks päikesereisile Kanaari saartele, Egiptusesse, Araabia Ühendemiraatidesse, Taisse või Iisraeli," tõi välja Estraveli turundus- ja kommunikatsioonidirektor Janika Ritson. Kaugematest sihtkohtadest on inimestele huvipakkuv ka Miami Ameerika Ühendriikides.

"Lisaks ilmale mõjutab valikut soodsate pakkumiste saadavus ning lihtsad reisimistingimused, näiteks on Tai sel talvel ja kevadel varasematest aastatest populaarsem, kuna sinna saab alates jaanuari lõpust 30 päevaks viisavabalt reisida," nentis Ritson.

Estraveli klientide hulgas on sel kevadel eelistatuimad Pariisi lennud, kus asub Disneyland, ja Müncheni lennud, kuhu lendavad paljud suusa- ja lumelauahuvilised pered.