Reisimine

Lennureis lapsega: leia põnnile meelepärast tegevust (20)

LISA KOMMENTAAR

5. jaanuar 2019, 18:24
Arvan just vastupidist,kes soovib kisendava lapsega reisida,soetagu eralennuk.
WTF ??? Et ikka saab leida tegevust ?17. veebruar 2014, 00:14
Eriti, kui enne lendu korjatakse suures "terrorismi foobias" kõik ära ! Äkki on ikka mängukarus pomm ja lutipudelis teine pomm ! Huvitav, kaua see Ameeriklaste üllitatud idiootsuse tipp veel kestab ? Oleks viimane aeg vist teha uus lennufirma, kus toimiks asjad nagu vanal heal ajal, saab minna lennureisile kui klient, mitte kriminaalina, kelle peab täiesti läbi kaevama ! Seda koomilisem on fakt, et lennuki allakukutamiseks ei pea tänapäeval tegelt isegi mitte lennuväljale minema !
Egoist16. veebruar 2014, 22:41
Eestimaa egoisti tüüpiline mõttekäik:
Ah käigu need virisejad kõik kus see ning teine. Eriti veel mingid penskarid, närvipuntrad ning kõik muud näljarotid . Kellele ei meeldi minu lapse kisa, teisele jällegi minu vabalt ringi hulkuv ning haukuv pereliikmest koer, kolmandale jällegi minu kass, kes laste liivakasti oma ihuhädasid õiendab. Või siis tema loomulik öine serenaad jooksuajal. Kobisevad siin igasugused. Aga MULLE meeldib, nii et pidagu nad oma mokad maas ning ärgu ahistagu minu inimõigusi!
Mina16. veebruar 2014, 20:03
Tean, et see on inetu, aga oma põnnidega oleks parem koju jääda, kuni "põnnid" on vähemalt 12 aastased. Võiks veidi arvestada ka, et seda lõputut viginat võib häda pärast Eestis paaritunnisel bussisõidul taluda, aga mitte 12 tunnisel lennusõidul või kahenädalasel puhkusel. Mille eest, muide, on liiga palju makstud, et keegi kõrval lakkamatult vigiseb ja loll-vanemad seejuures nii häpid on.
Muide, väga paljud Aasia hotellid müüvad end lausega "no kids", et eristuda kui kvaliteetöömaja.
P.S. Kommile miinuseid pole vaja laduda. Tean isegi, et see on liiga ausalt öeldud. Seda, millest me kõik mõtleme, aga tunnistada ei julge.
Emps16. veebruar 2014, 19:16
Ei saa mina ka aru neist omaarust mega tublidest vanematest kes enamvähem kohe peale sünnitust hakkavad reisima kuhugi :( no tõesti, milleks?
Kui on nii hirmus isu koguaeg ringi reisida ja ei suuda seda paari, kolme aastat nüüd vahet pidada, siis järelikult ei ole seda last veel vaja teha, ela oma elu, reisi ringi ja tee laps alles siis kui oled valmis end tõesti lapsevanema elule pühendama. Aga ei, tänapäeval paistab see lausa mingi moevärk olevat, et mida pisema beebiga reisile lähen, seda eeskujulikum ja tublim lapsevanem olen, kuigi tegelikult sa piinad sellega iseennast, oma last ja ka teisi kaasreisijaid.
Käisime ise mehega eelmisel kevadel pulma-aastapäeva puhul Türgis, 1,3 aastane põnn jäi selleks nädalaks vanaema, vanaisa juurde hoida ja oh neid mõningate tuttavate õelad kommentaare pärast reisi, et a la mismõttes last ei võtnudki kaasa? No tõesti, mida ma lähen nii väikesega reisile? Kuhugi ekskursioonidele nii pisikesega ju ei lähe, passi siis ainult hotelli õuel või rannas ja sealgi ei saa rahulikult päikest võtta, sest pidevalt pead ju jälgima, et laps kuhugi ära ei kaoks, üksi vette ei läheks, kuskil kellegi teise asju ei kiskus, midagi omale suhu ei paistaks jne jne, no mis puhkus see on? Lisaks kõigele tuleb veel jälgida ja arvestada tema söögi ja uneaegadega, sest nii pisikesele on siiski režiim väga oluline.
Ja lõppkokkuvõttes ei saa see pisike ju arugi midagi sellest reisist, suuremaks saades ta isegi ei mäleta seda enam.
MATS16. veebruar 2014, 18:41
Kuhu pooled kommentaarid on kadunud? Suurem osa kustutatutest ei olnud üldsegi rõvedad ega solvavad. Aga see mis siin toimub on diskussioon Õhtulehe moodi. Kõik, kellel on mingi teistsugune, tsenseerijast erinev oma arvamus kuuluvad kohemaid kustutamisele. Järele jäävad vaid need, mis on kenasti ühel meelel. Nii kena üksmeel! Nupukam kustutaja jätab paar vastuarvamust kah, kuid vaid need kõige absurdsemad ning nõmedamad. Et kõik lugejad näeksid ning veenduksid: siin on nii kena arvamusteavaldus ning 90% üksmeel. Aga need eriarvamused, eks lugege ise ning veenduge nende kirjutajate nõmeduses ning IQ-s! Sest oponendi silmnähtav nõmedus on vaid alles jäetud "üksmeelele" kinnituseks - arukad vastuargumendid ju puuduvad!
to vv16. veebruar 2014, 17:24
aga kus on sinu tolerants nende inimeste suhtes, kes tahavad reisida beebikisa(sinu väljend, mina ei kasutaks sellist sõna) kuulamata ?Samahästi võiks sulle öelda, et soeta endale eralennuk.
VV16. veebruar 2014, 15:06
Ega jah, noored vanemad peaksid lapse 3 aastaseks saamiseni end tuppa lukustama, et jumala eest lastekisa restoranides, lennureisidel vms kohas kuulda poleks. Neid, keda beebikisa hirmsasti hairib peaksid omale eralennuki soetama. Rohkem tolerantsi inimesed!
Liisa16. veebruar 2014, 14:48
Nendele kes vinguvad, et lapsel pole soojale maale asja: On küll, sest laps saab päikest ja immuunsüsteem muutub tugevamaks. Meie laps lausa vajab talvist soojamaapuhkust. Saab oma köhast lahti.
Kaasreisijad: parimad kaasreisijad on prantslased. Nad teevad lastele nägusid, lehvitavad ja on väga heatahtlikud. Meie üks reis prantsusmaalt tallinnasse oli lapse jaoks väga meeldiv kuna meie taga istus grupp prantslasi.
Lastega tasub kohe kindlasti esimesena lennukisse minna. Vastasel juhul peab oma kodinatele veel kaua head kohta otsima. Esimeste seas lennukisse minnes saab end rahulikult sisse seada enne kui teised inimesed kohale tulevad
to Reisiv ema16. veebruar 2014, 12:22
ega jutt ei olegi kõikidest lastest vaid nendest, kes, mis põhjusel siis iganes, lennureisi ajal pidevalt nutavad.See ei tähenda, et teised reisijad lastevihkajad on nagu mõni siin kirjutab.
Reisiv ema16. veebruar 2014, 10:19
Mina soovin, et lapsel oleks komandeeringu ajal isa, seetõttu sai lennureis kaasa tehtud. Laps lennu ajal ei röökinud. Me tegelesime lapsega. Mängisime, näitasime raamatut. Kaasreisijad olid mõistvad ja keegi ei torisenud.
lastega reisija 16. veebruar 2014, 09:54
küsimusele, miks reisitakse beebidega soojale maale, kui beebi ei saa sellest aru -vastan - selline reis on heaks vahelduseks tervele perele. Beebiga reisides valid lühema lennuaja, hea , vaikse hotelli ning aja, millal ilm ei ole kuum/rahvast palju ning naudid kogu perega nädal-kaks kõik hinnas teenust. väga heaks vahelduseks beebiga kodus olevale emale, laps saab mõnusalt magada ka õues ning nautida värsket mereõhku. Tagasi tulles oled palju värskem ja rahulikum
Reisinud ja palju ka lastega - on omad nipid ja kogemused olemas - seega ei saa ilmselt keegi kaasreisija minu laste kohta halba öelda -ei ole nad lennukis nutnud ega karjunud kunagi.
Piinlik oli vaido ma kaasreisijate pärast, kui tulime Bulgaarias Varna lennujaama - kus on eraldi värav lastega emadele (suur silt ja PILT on värava kohal) - ja kaasreisijad moodustasid minu ette mõnusa järjekorra (ilma lasteta)....
JEERUM!..uskumatu õ16. veebruar 2014, 09:44
Te vist ei saa asjadest üldse aru ja mitte vist vaid nii ongi..hoopis teie mõtlete ainult endale!
Miks te arvate, et lastega reisitakse vaid selleks, et teisi häirida või ei mõelda, või et laps ei saa aru jne...asi polegi selles, LAPS pole elu takistus, sul tuleb vaid laiemalt mõelda ja leida oma võimalused endale ja perele ..ka vanemad on INIMESED kes armastavad elada tehes kõike mis meeldib..ja reisimine perega on vähim!!!! ÄRGE VINGUGE!
Samas on mõistetav kui laps nutab, et see on häiriv..aga sa oled suur inimene..ARVESTA SELLEGA, et keegi võib su rahu kogematta häirida ja muretse endale selleks ajaks klapid...on nii keeruline olla veidi targemn ja mõistvam!!!?
Peab aksepteerima palju...ja see, et lastega reisitakse..pole koht kus vinguda, elus on palju hullemaid olukordi mida võiks jälgida ja mõelda!!!!****
Ärge olge nii vaenulikud..ka teie olete väiksed olnud...ja kui teie vanemad ei käinud kusagil..siis las olla..kuid teised ei pea istuma 5-10 a kodus ja pidama lapsekasvatust õuduseks!!!
Edu vanemad !
Ja edu ka need, kellel lapsi veel pole ja kes ei suuda üldse mõistvust välja näidata!
Õnnelik
zxc16. veebruar 2014, 08:02
Ma ei kujutaks ettegi et peaks puhkusele minema väikse lapsega, selleks on vanaemad kes neid sel ajal hoiavad.
16. veebruar 2014, 02:31
Ma saan beebiga reisimisest siis aru, kui see möödapääsmatu on(paljugi mis põhjustel) aga see ajab küll kurjaks, kui neid suvalistele puhkusereisidele kaasa veetakse. No mida te väntsutate oma beebisid ja terroriseerite teisi inimesi. Beebil pole sooja ega külma nendest soojadest maadest, ta hiljem ei mäletagi neid käimisi, ei kannata siis tõesti mõni aasta oodata sellega, egoistid. Endal on ka kaks last ja alati lapse heaolu ettepoole seadnud. Iseasi on see, kui beebi tõesti lennureise naudib ja nutma ei hakka, nagu artiklis mainitud laps, aga enamikul see nii pole.
to ega 15. veebruar 2014, 21:55
tissi saab lapsele lennukis anda väga diskreetselt. võtad kaasa nagunii beebiteki ja väikse pleedi. Kõige lihtsam ongi tissilastega lennata.
kõige hulle lend oli minu jaoks hoopis Singapurist Soome - kui turistid tasuta alkoholist ennast seaks jõid ja WC täis oksendasid.
...vaatleja...15. veebruar 2014, 21:16
..mõni ema lihtsalt ei taha endale tunnistada, et lapse saades elu muutub, et laps ei naudi lõunamaist 40 soojakraadi, lennureisist rääkimata. laske lastel kasvada mõni aasta ja reisige siis.
Hea nõuanne15. veebruar 2014, 20:52
Leia enne reisi lapsele lapsehoidja ja ära terroriseeri oma põnnidega teisi reisijaid kui see möödapääsmatu pole!
nõus15. veebruar 2014, 20:33
Kogesin ka 11 tunnist lennureisi öösel kus väike laps...arvata 10 kuune vm..nuttus ööläbi..kahju ja häiris palju...noored vanemad ...nii väike laps ei saa ju veel reisist aru...see talle ei sobi---ja teistele ka
oeh15. veebruar 2014, 19:01
soovitan koputada kokpiti uksele ja karjuda uallahh akparr. siis on kõigil huvitav.