Foto: AFP / Scanpix
Tehnika
12. veebruar 2014, 13:45

PayPali uus teenus Eestis laseb teha väljamakseid ka kodupanka (3)

Maailma juhtiv veebipõhiste makseteenuste pakkuja PayPal on käivitanud Eestis uue väljamaksete teenuse, mis võimaldab kasutajatel kanda PayPali kontolt raha oma kohalikule pangakontole.

Tänu uuele teenusele saavad Eesti ettevõtjad ja eraisikud sooritada maksetehinguid üle 143 miljoni PayPali aktiivse kasutajaga ning kiire ligipääsu laekunud rahale, teatas ettevõte.

Varasemalt said Eesti ettevõtjatest ning eraisikutest keskkonna kasutajad teha väljamakseid PayPali kontolt USA panka või Visa krediitkaardile.

Väljamaksete võimaldamine kodupanga kontole on veebikaupmeestele ning veebis ostlejatele märksa mugavam ning säästlikum lahendus ja teenus on kõigile kasutajatele tasuta.

PayPali uus väljamaksete teenus on kasulik eelkõige nendele maksekeskkonna kasutajatele, kelle kontole tehakse veebimakseid igapäevaselt ning kes eelistavad kiiret otseligipääsu laekunud rahale. Muudatus on oluline nii ettevõtjatele kui ka eraisikutest kasutajatele, kes teevad tehinguid teiste tavakasutajatega ning veebikaupmeestega 193 riigi turul ning saavad nüüdsest ka mugavamalt kontolt raha välja võtta.

"Kohaliku väljamakseteenuse puudumine on hoidnud kaupmehi tagasi PayPali pakkumisel maksevõimalusena oma kohalikele ja rahvusvahelistele klientidele. PayPali väljamaksed kodupanka lasevad neil nüüd võimaldada sujuvat PayPali makseviisi veel suuremale hulgale klientidele,” ütles PayPali Kesk- ja Ida-Euroopa regiooni äriarendusjuht Ganna Yevtushenko.