Foto: Mati Hiis
Tehnika
26. november 2013, 14:46

Tele2 muudab 36 riigis internetikasutuse hinda (7)

Tele2 hakkab Euroopa Liidu riikides ning Norras, Islandil ja Lichtensteinis pakkuma ühtse hinnaga internetipakette, mis on senisest 2-5 korda odavamad.

Internetiteenus telefonis maksab 35 Euroopa Majanduspiirkonna riigis viis eurot 20 megabaidi ning kümme eurot 50 megabaidi eest. Venemaal maksavad samad mahud edaspidi 7 ja 14 eurot, teatas Tele 2. 

Tele2 Eesti kommunikatsioonijuhi Hans Saarvelti sõnul on inimestel võimalik tarbida internetti edasi ka megabaidipõhise arvestusega, kuid vähegi rohkem kasutades tuleb paketiga palju odavam. "Pakume ainsa Eesti operaatorina kogu Euroopas ühtset ja ka odavaimat hinda, mis teeb internetikasutuse välisriigis selgeks, lihtsaks ja taskukohaseks," lubas Saarvelt.

Internetipakettide kohta saab inimene välisriiki sisenedes infosõnumi, misjärel on võimalik valida 20- või 50-megabaidise mahuga pakett, mis kehtib 24 tundi. Inimene saab infosõnumi, kui valitud paketist on 80 protsenti täis ja suurema tarbimise korral on võimalik ka paketti uuendada või jätkata megabaidi põhist kasutamist.

Tele2 lõpetas kevadel ka Eestis ilma internetipaketita klientidelt ühe megabaidi eest raha küsimise ning kehtestas 1-eurose päevalae, mille eest võib internetti piiramatult kasutada.