Raha

Maksuamet on inimestele tagastanud juba üle 181 miljoni euro (8)

LISA KOMMENTAAR

aga19. märts 2023, 12:54
kas tuludeklaratsiooni ülalpeetavate lahtritesse tuleb kirjutada 101 riigikogulase nimed? Kuidas täita tuludeklaratsiooni, kui soovin oma maksuraha tagasi saada, sest pole rahul sellega kuidas valistsus seda arutult raiskab?
Justas18. märts 2023, 11:04
Maksuamet sulgeb su konto kui oled riigile 20senti võlgu. Samas ei suudeta hallata miljonite tuulutamist. Ja kui te neid rahaasju nii täpselt teate makske inimestele kooritud raha siis tagasi või nõudke võlg sisse. Selline inimeste kottimine näitab maksuameti saamatust.
Ei maksa17. märts 2023, 14:07
No kas see on nende meelest heategu et tagasi maksavad? Peavadki maksma. Iseasi on see, et välismaalt saadava pensioni eest peab siia riigile maksma tulumaksu. Kas siis see pension (natuke üle 100 euro) on nii suur tulu? Ja mida meie riik on selleks teinud? Inimene ISE on oma pensioni välja teeninud. Mina enam selles riigis oma välismaalt saadavat pensioni EI deklareeri. See ei ole enam see riik. Ja kui eesti inimene läheb Soome, siis millegipärast tema ei pea seal tulu deklareerima. Aga meie siin peame, isegi nii väikest pensioni, mis on lausa naeruväärne. Vot ei maksa enam! Saatku Siberisse.
Teistpidi käib ka17. märts 2023, 14:54
maksude röövimine! Kui inimene, pensionär, kasutab EL-i vaba liikumise seadust ja läheb teise riiki elama, võtab Eesti Maksuamet pensioni esimesest sendist 20% tulumaksu! Ainult selle eest, et inimene kasutab EL-i seadust teise riiki resideerumiseks. Soome näiteks ei torgi eestlaste pensione! Samas, kes Soomest pensioni saavad, on Soome riigi maksukohuslased. Mis siis, et topeltmaksustamine, Eesti valitsused sõidavad EL-i seadustest üle! Lugege ka Euroopa Kohtu otsust C 39/10! Seal Eesti riik kaotas Eesti pensionäridele.
Loomulikult18. märts 2023, 20:48
ära deklareeri! Sest sinu pension ei ole tulu! Sinu pension on sinu isiklikust varast kogutud raha! See, mida maffia ütleb, ei pruugi teiste inimeste arvamusega kokku minna! Ole visa!
Poliitikud17. märts 2023, 08:47
elavad rahva seljas maksuseadusi luues. Deklaratsiooni esitamise aeg on alati välja kutse esitajale. Oma tublide konsultantide üle on amet tõeliselt uhke küsimuste korral.
Ja mis siis?17. märts 2023, 09:03
Maksuamet on tagastanud juba- mingi krdi " heategu" või? Peavadki tagastama üle makstud raha!
to Ja mis siis!17. märts 2023, 10:00
Soome pensionist võetakse ka maksu, kuigi pole riik ise sinna sentigi panustanud. Aga, et tagastada pensionäri enda varadest kogutud raha, kus sa sellega.