Foto: Envato Elements
Sisuturundus
2. november 2022, 09:41

Oled selle säästunipi juba kasutusele võtnud?

Kallid energiahinnad on muutnud kokkuhoiu päevasõnaks ning seetõttu on Alexela teinud oma klientidele lihtsa ja läbipaistva lojaalsusprogrammi, mis võimaldab autokütustelt ja tanklaketi teenustelt igakuiselt kokku hoida arvestatava summa raha.

Autode kütusekulu on igas peres arvestatav väljaminek, kuna kütusekuluga 6 l/100 km ja aastase läbisõiduga 15 000 km võib praeguste kütusehindade juures aastane väljaminek autokütusele ulatuda pere-eelarves juba paari tuhande euroni.

Auto kütusekulu mõjutavad loomulikult paljud faktorid (nagu näiteks säästlik sõit jms), kuid samuti ka soodustused kütuste ostmisel ning siinkohal võivad esmapilgul isegi väikesed soodustused anda aasta lõikes juba korraliku kokkuhoiu.

Seetõttu tasub ette võtta vaev ja võrrelda erinevate tanklakettide lojaalsusprogramme, sest aasta lõikes võib rahaline kokkuhoid olla muljetavaldav. Kuid samas ei pruugi ülesanne olla kergete killast, kuna tanklakettide lojaalsusprogrammid võivad olla üsna keerulised ja seeläbi ka raskesti võrreldavad.

Minu Alexela – lihtne valik

Alexela on oma klientidele aga välja töötanud läbipaistva lojaalsusprogrammi, mille reeglid on väga lihtsad:

  • Iga klient saab kliendiks registreerudes 3 s/l allahindluse kütuselt.

  • Kogudes 5 digitemplit kuus, kasvab soodustus 5 sendini liitrilt.

  • Lisaks nendele soodustustele teeb Alexela personaalseid pakkumisi. Näiteks 5 päeva enne ja pärast sünnipäeva on tema soodustus 7 s/l.

  • Kõik kogutud digitemplid saab ta vahetada rahaks, mida kasutada Alexela toodete ja teenuste eest maksmiseks või kingitusteks.

Taolisel moel saab klient ise mõjutada enda soodustuste taset ja kujundada lojaalsusprogramm enda näoga. Lisaks võimaldab lojaalsusprogramm püsivat 15protsendilist allahindlus soojale toidule ja kohvile Alexela kohvik-poodides.

Kuidas digitempleid koguda?

Kui ostad Alexelast elektrit, kütust, kohvi või isegi sooja toitu, kogud sellega Alexela raha – digitempleid. Kogunenud templid saad vahetada Alexela toodete ja teenuste vastu:

- 10 liitrit kütust (ka kg);

- 10 euro eest Alexela kohvik-poes;

- 25 kW/h elektrilaadimist avalikus laadijas;

- 1 haagise rendi.

* Elektrit või maagaasi tarbiv klient saab iga kuu lõppedes 5 digitemplit.  Elektriauto kodulaadija klient saab iga kuu lõppedes 5 digitemplit.

100 digitemplit = 10 €