Foto: Envato Elements
Sisuturundus
24. oktoober 2022, 09:00

Alustava ettevõtja jaoks võib raamatupidaja teenus olla liiga kallis – kasuta hoopis Eestis loodud Merit Aktivat!

On loomulik, et alustav ettevõtja tahab võimalikult palju kulusid kokku hoida – esialgu on ju rohkelt väljaminekuid, kuid samas ei ole kasum veel korralikult jõudnud sisse tulema hakata.

Üks suurepärane viis on hoida kokku raamatupidaja palkamise arvel ning kasutada selle asemel Eestis loodud Merit Aktiva raamatupidamisprogrammi, mille hind on laias laastus viis korda odavam kui raamatupidaja oma. Merit Aktiva murrab ka sageli levinud müüdi, et raamatupidamine on keeruline.

Merit Aktivas teeb oma raamatupidamist 80 000 Eesti ettevõtet ning peamiseks põhjuseks on just lihtsus. Raamatupidamisprogrammis on palju automaatikat ning arveid ülilihtne esitada. Nii mõnelgi võib tekkida küsimus, et kas ta asjatundmatult toimetades ei või mingit viga teha? Merit Aktiva vastab alati seadustele ning ei lasegi lubamatuid toiminguid teha. Niisiis ei peagi alustav ettevõtja teadma maksunüansse, sest tarkvara teeb selle osa ise ära.

Kui tekib siiski mingi küsimus, saab helistada või kirjutada Merit Tarkvara tasuta klienditoele. Vajadusel vaadatakse TeamVieweriga kasutaja arvutiekraani, et aru saada, mis probleem parasjagu on ja kuidas seda lahendada.

Kellel on veidi suurem hirm seoses raamatupidamisega, saab osaleda sümboolse hinna eest ka Merit Aktiva alustajate koolitusel – kursusel näidatakse ette nipid ja trikid, mida seadistada, et kõik oleks võimalikult automaatne. Tihti võetakse koolitust ka lihtsalt enesekindluse tõstmiseks. Enamik alustajaid kursusel ei osale, kuid saavad siiski suurepäraselt hakkama.

Rääkides lihtsusest, siis võlub paljusid ka paberivaba raamatupidamine. Pole põhjust karta, et vajalikud paberid lähevad kaduma, sest Meriti puhul on kõik vajalik pilves.

Aeg on näidanud ka seda, et isegi kui ärid kasvavad pisut suuremaks, on paljud ettevõtjad siiski jätkanud Meriti kasutamist – nimelt soovivad nad, et neil oleks silme ees pilt oma rahaasjadest.

Laias laastus on aga raamatupidamisprogramm Merit Aktiva ja palgaprogramm Merit Palk mõeldud just väikestele ja keskmistele ettevõtetele.

Palju kasutatakse ka Merit Palga programmi – hetkel saab Eestis umbes iga viies töötaja palka Merit Palga palgaprogrammi kaudu. Muuseas, Merit Palk on ühe ja kahe töötajaga ettevõtetele täiesti tasuta.

Merit Tarkvara on kasutajahulgalt number üks majandustarkvara Eestis, mille juurde leiab tee üha enam ettevõtjaid. Võimalik on kasutada ka Merit Aktivat ja Merit Palka iseseisvana. Tutvu Merit Tarkvaraga SIIN!