Tarbija

„LOLLIDELT TULEBKI RAHA ÄRA VÕTTA?!“ Prisma kollased allahindlussildid võivad arvet hoopis suurendada (4)

LISA KOMMENTAAR

Prisma austaja20. oktoober 2022, 20:35
Prisma on hea pood ja kaubad on värsked ja tooteid palju ja erinevaid. Ka toidu raiskamise seisukohalt teeb kauplus kõik, et kadu oleks väike, aga ... Miks küll ei taheta kuulata töötegijate ettepanekuid töö parendamiseks. Võibolla isegi kuulatakse, aga ühest kõrvast sisse ja teisest välja. Ei süveneta.
Krista18. oktoober 2022, 14:38
No mis jutt Prisma poolt, ma pole küll mitte kordagi näinud, et sooduskleeps oleks kleebitud vana triipkoodi peale. Alati on vaja veenduda, et õige kood sai skännitud. Veel ajuvabam on, et sooduskleebisega tooteid, ei saa puldiga skännida.
Prisma endine kleint18. oktoober 2022, 13:16
Prisma kommentaar, et topeltskaneerimine toimub ainult selle tõttu, et kasutaja on "rumal" ja pole taibanud teist koodi kinni katta, ei vasta täielikult tõele. Karbi erinevatel külgedel (nt tavakood karbi peal ja riiulil näha oleav sooduskood karbi teisel küljel) olevat koodi ei saa skänner ühe lugemisega tuvastada. Samuti tekib küsimus, miks kaalukontroll "punast" ei anna, kui skaneeritud on kaks toodet, kuid kontrollkaalule asetatud ainult 1 toode.
õngitsemine18. oktoober 2022, 11:19
Igal tasandil antakse inimese pihta. Rumal saab kirikus ka nuheldud. Eesti rahva seadusteandjakogu töötab Toompeal võõrkiriku valvsa silma all.