Maailm

Soomlastelt peteti bitcoin’ides välja kokku üle 4,9 miljoni euro (7)

LISA KOMMENTAAR

Sinu nimi2. oktoober 2022, 23:21
Millal see krüptoraha ära keelatakse? Peale meeletu elektrienergia kulu kaevandamisel ja hilisema krüptokuritegude muud ei toimu. Tegelikku väärtust ju pole.
Miin3. oktoober 2022, 06:46
Kui rumal saab olla üks inimene, et võtab sõna teemadel millest ta aru ei saa. Esiteks tuleb selgeks teha, et Krüptoraha ei ole energia kulukas. Bitcoin mis on kõige energia kulukam krüptoraha, kasutab vaid murdosa sellest mida kasutab kogu meie pangandus süsteem. Seega Kogu pangandus süsteem on palju energia kulukam, sadades kordades enegia kulukam. Teiseks tuleb selgeks teha, et on ligemale 20 000 erinevat krüpto raha ja suur osa neist kasutab vaid murdosa sellest jõudlusest mida kasutab bitcoin, ehk samuti sadu või tuhandeid kordi vähem.
Miin3. oktoober 2022, 06:51
Kolmandaks Krüptoraha ei ole mõni veebileht millele valitsus võib globaalse keelu peale panna ja selle keelata nagu seda praktiseerib Hiina kes piirab veebilehti oma proaganda väidete kindlustamiseks. Seega valitsus ei saa midagi teha, thate Krüptost lahti saada tuleb terve interneti võrgustik alla võtta. Ja internetiga on selline lugu, et koolipoiss võib alguse panna oma internetile, Intraneti ümber ehitada internetiks. Neljandaks Rahal ei peagi väärtust olema, dollaril ja eurol pole mingit väärtust vaid inimene lihtsalt usub, et valitsus tagab selle väärtuse, mida ei ole tehtud.
Viimane aeg on kuld-hõbeda rahale tagasi naasta3. oktoober 2022, 12:03
Ei ole kindlust, kui väärtusmõõduks on tühine paber või veel hullem - mingi "täke" serveris!?
Metis3. oktoober 2022, 12:30
Selle asemel osta ethereum layer-2 tokenit ja mõne aasta pärast ela nagu tahad.
To:kiiduväärt2. oktoober 2022, 23:08
Eesti riigis pilegi võimalik midagi tagasi saada.
Kiiduväärt2. oktoober 2022, 21:53
..et polisei petturid isegi kätte sai ja rahad võb tagasi saada! Meil väidetakse, et sellistel puhkudel tagasisaamise lootust pole.