Eesti uudised

ELEKTRI BÖRSIHIND | Elekter on kallis kogu päeva, veidi odavam kella 15–17 (5)

LISA KOMMENTAAR

Ce29. september 2022, 20:32
Elektrihinna kõikumisi ära kasutades saab oluliselt säästa. Celeon.eu pakub seadmeid mis automaatselt elektriturgu järgides kütteseadme töötsüklit reguleerivad. Sobib näiteks elektriradiaatorile, veeboilerile, õhksoojuspumbale. Teoreetiliselt saab ka õhk-vesi- või maasoojuspumpa juhtida. Tööpõhimõtteks on soodsa elektriga tundidel ettekütmist teha. Kui kütteseadme tööd elektribörsi arvestades ei juhita, võib puht juhuslikult tarbimine sattuda suures osas kõrge hinnaga tundidele.
Eldur29. september 2022, 12:26
Kui sul on iPhone, siis pane App Store otsingusse minu nimi ja saad äpi, mis päris hindu näitab, mitte mingeid ilma käibemaksuta numbreid!
Kuldlusikas suus sündinud.29. september 2022, 07:11
Auhind ja täielik fopaa, esimene eesti on ainult Viimsis aga mis tegelikult toimub "teises eestis" ja maapiirkonnas pole "meie" peaministril õrna aimugi ja ega teda ei huvitagi, oleks võinud vähemalt Siimu käest küsida kuidas vene ajal elati ja mis on saanud tema juhitamatuse all nüüd isegi vanasõna ei tea, enne kui midagi teed mõtle üheksa korda.
Lgp Eestlased29. september 2022, 03:49
Meil on omad el jaamad, päikese ja tuulepargid, oma põlevkivi ja puit, aga el tariifid on sellised, et rahvas sureb Eestis välja!!! Küsimus ,kas mina ajan valet ja olen kehvik kes ei suuda maksta? Aeg vargad võimult minema pühkida!
Kats28. september 2022, 23:52
Huvitav mida need börsipaketi omanikud pärast 1. oktoobrit küll öösiti tegema hakkavad. Ei ole ju môtet enam öösel pesu pesta kui hind kogu aeg sama. Elu môte kaob kohe ära. Ja nii igav hakkab…