Foto: LHV
Raha
22. september 2022, 18:05

PANE END PROOVILE! Aktsiamängus selgitatakse välja parim börsihai

Panen ennast kirja aktsiamängule „Börsihai“, kus kolme nädalaga selgitatakse välja parim virtuaalkontol aktsiatega kaupleja!

Oktoobris algav „Börsihai“ aktsiamäng toimub juba 21. korda. Mängu eesmärk on kolme nädalaga teha virtuaalselt väärtpaberitehinguid ja kasvatada oma portfelli päris rahaga riskimata. Mängu võitjaks ja peaauhinna 5000 euro omanikuks saab see, kelle portfell on mängu lõpuks kõige suurema kasvu teinud.

Osalema on oodatud igas vanuses investeerimishuvilised ja osalemine on kõigile tasuta. Eraldi arvestust peetakse parima noore ehk kuni 19aastase investori leidmiseks, kellele on välja pandud eraldi auhinnad. Lisaks on mängust oodatud osa võtma ka firmade, koolide jm kollektiivide meeskonnad, et leida, kes on klassi parim rahakasvataja või võrrelda, millises firmas töötavad kõige osavamad börsihaid. Meeskonda kuulumist saab märkida mänguportfelli avamisel.

LHV maakleritegevuse juhi Sander Pikkeli sõnul on „Börsihai“ hea võimalus, et saada esimene börsil kauplemise kogemus ilma päris rahaga riskimata. „Tänases tuleviku osas üsna segases majandusolukorras on aktsiamäng ideaalne koht, kus esimesed katsetused investeerimismaailmas teha. Nii ei pea päris rahaga riskima ja lisaks saab end võrrelda nii tuttavate kui ka kogenud mängijatega,“ ütles Pikkel.