Eesti uudised

NINANIPS POLIITIKUTELE! Eesti Panga juht: pole näha, et valitsusel oleks plaan tulud ja kulud tasakaalu viia (4)

LISA KOMMENTAAR

Nii20. september 2022, 14:59
Pangad ei anna eluaseme laene hoiuste, vaid käibe numbri põhjal. Kes teeb käivet, sel on ka sissemakse vahendid olemas. Täna hoiab riik elanikkonda erakordse maksusurvega täpselt sellel sissetulekute tasemel, millest natuke rohkem on juba edukas, ja natuke vähem puruvaene. Niisugune klaaslagi tuleb lõhkuda maksude alandamisega.
stagflatsioon on selle nimi20. september 2022, 14:19
stagflatsiooni vastu pole rohtu! Eesti pank ei näe lahendust rendi töstmises ega langetamises. Jääb lahendusena kuldne kesktee, LAS RENT OLLA SAMA, tegeleme müntide kujundamisega ja vötame välja vinged palgad uhkes majas. Panga juht nagu teatri-muusikakriitik - kuulab ja vaatab mida teised teevad ja siis kirjutab midagi, et oma palka öigustada, ilma et isegi selgitada rahvale, millega meil siin tegu on rääkimata vastutusest öeldu eest. Vahva töökoht! Valitsusele soovitus, kasutada Putini sõda oma saamatu tegevuse öigustamiseks ja nimetada ümber veel mõne okupatsioonitänav Narvas!
Demagoogia20. september 2022, 13:18
Aga kas peab? Kogu "edumeelne maailm" elab võlgu, alates USA-st ja Saksast ja lõpetades Türgi ja Itaaliaga. Milleks meie peame need tolad olema kes peost suhu elevad. Lapsed ei hakka meie võlgu tasuma, sest need kirjutatakse varem või hiljem korstnasse. Põhjus ju lihtne, sel trükitud wc paberil puudub igasugune kate majanduses tegelikult toodetud väärtuste näol. Eesti panga tegevus käesoleval ajal jätab mulje, et seal tegutsevad eluvõõrad ametnikud.
Maamiis20. september 2022, 13:03
Praeguse tulevase ( kohalejõudnud) hüperinflatsiooni ajal rääkida tasakaalustatud eelarvest ja raha säästmisest! See mees elab küll mingis teises maailmas kui meie!