VARGUSPAIK: Hoolimata keelust laadis omanik oma alles soetatud BMWd ühistule kuuluvas parkimismajas.

Foto: Kollaaž (2 x Eri Pärnaku, erakogu)
Tarbija
19. september 2022, 09:36

ELEKTRIVARGUS KÕIGI SILME ALL! Parkimismaja kasutajad vahutavad vihast: „Ma pole nõus kinni maksma kellegi auto laadimist!“ (14)

Kes tahab, see leiab alati võimaluse teiste seljatagant varastamiseks. Tihtilugu jääb veel vargal nahaalsust ülegi ja oma teole leitakse õigustus. Nii tabasid Tallinnas Manufaktuuri 22 parkimismaja kasutajad seal mitu korda laadimas BMW elektriauto, ehkki see oli keelatud. Ühistu arvel oli kogu augusti elektrikulu kõigi kasutajate peale üldelektrina laiali jagatud. Kas elektrivaras-laadija pääsebki karistuseta?

„Läksin rõdule ja nägin, et härrad toimetavad oma auto kallal (vist ühendasid laadimisjuhet lahti). Mind märgates hakkas neil kiire,” täheldab üks pealtnägija ühistu vestluses.

Teine ühistu liige teab lisada: „Antud autot oli märgatud laadimas esimest korda laupäeva öösel. Kohe võtsime pistikust välja. Teine kord oli pühapäeval õhtul. Abikaasa käis ära ja võttis pistikust taas välja. Peale seda tuli kohe agressiivne autoomanik ja väitis, et haldur lubas talle elektripistikut vabalt kasutada.”

Viimane osutus peale kortermaja halduriga rääkimist aga selgeks valeks.

Edasi lugemiseks: