Tõsielutelevisioonistaar Kim Kardashian asutas koos investeerimisfirma Carlyle Groupi endise partneri Jay Sammonsiga erakapitalifondi SKKY Partners.

Foto: Vida Press
Raha
10. september 2022, 08:59

Kim Kardashian asutas investeerimisfirma (1)

Tõsielutelevisioonistaar Kim Kardashian asutas koos investeerimisfirma Carlyle Groupi endise partneri Jay Sammonsiga erakapitalifondi SKKY Partners.

Kardashian kirjutas Twitteris, et loodab oma teadmiste abil üles ehitada järgmise põlvkonna tarbija ja meedia erakapitaliettevõtte. Lisaks tarbija- ja meediaettevõtetesse investeerimisele keskendub ettevõte ka hotellindus-, luksus- ning digitaal- ja e-kaubandusele.

Alguses sai Kardashian kuulsaks tõsielusaates „Keeping Up with the Kardashians“, nüüd saab tema tegemisi jälgida saates „The Kardashians“ ja tal on Instagramis 329 miljonit jälgijat. Tegu on eduka ettevõtjaga – tema vormiva ihupesu brändi Skims väärtuseks hinnati jaanuaris 3,2 miljardit dollarit, edukas oli ka tema 2017. aastal turule tulnud meigibränd KKW. Juunis muutis ta KKW kaubamärgi SKKNiks, kuna ettevõte hakkas meigi asemel pakkuma nahahooldustooteid.

See pole esimene kord, kui Kardashian investeerimisest avalikult kõneleb. 2021. aastal postitas staar oma 228 miljoni jälgijaga Instagrami kontole krüptovaluuta reklaame. Nüüdseks on reklaamitud krüptovaluuta EthereumMaxi investorid ta kohtusse kaevanud. Ühishagis väidetakse, et Kardashian ja teised krüptovaluutat reklaaminud kuulsused tegid selle loojatega koostööd, et seda „eksitavalt reklaamida ja müüa“. Nii et kui daam ilmselt teab üht-teist rõivastest ja meigist, siis pädeva investorina peab ta ennast veel tõestama.