Eesti uudised

Õhtuleht seletab puust ja punaselt, mis asi on Ponzi skeem ja kuidas pensionäridelt kirsturaha ära võetakse!

17 MILJONIT EUROT KADUS NAGU TINA TUHKA! Sajad eesti pensionärid sattusid kurikuulsasse Ponzi skeemi. „Sulidel on pidu, nemad said oma raha kätte!“ (14)

LISA KOMMENTAAR

.............5. september 2022, 21:30
Miks kommentaarium suleti? Kas meediat ülevalpidavale valitsusele liiga valus teema?
absoluutselt5. september 2022, 16:07
ei õigusta selliseid sulisid - ma paneksin nad kohe seina äärde ( enne teeks nad kõigest materiaalsest lagedaks ) - aga kust kurat saavad sihuksed papid omale sihuksed summad ?! tigedaks teeb . üksikvanemad oma lastega nälgivad aastal 2022 ja siis on sadu Kaasikuid, kes ei tea enam kuhu oma rahapatakad toppida ?! vastik !
Kait5. september 2022, 15:43
Elu Eestis meenutab juba pikemat aega 90ndaid. Onupojapoliitika, seadusetus, mahhinatsioonid riiklikul tasandil, majanduskuriteod, võimulolijate skeemitamised ärisektoris, korruptsioon jne jne jne. See vanker mitte ei veere kolinal kraavi, vaid on juba veerenud, kummuli ja katki.
Pensionär5. september 2022, 12:01
Raha hoitakse kas kodus sukasääres- kõige kindlam koht- või siis pangas oma kontol ! Aga ahnus ajab investeerima ! Ma olen ka pensionär aga iial ei hakka investeerima- neid pettusi on küllalt nähtud ! TULGE MÕISTUSELE PENSIONÄRID ! KAS PANGA NIMEL HELISTAJATELE OLETE VEEL VÄHE RAHA KINKINUD ? Kuhu küll mõistus on kadunud???? Vaadake ja uurige meie ühiskonda - petmine ja varastamine käib täie hooga !!!!!
hiiuvana6. september 2022, 09:55
Täpselt nii ongi ja valitsus vaatab pealt ja teeb pai veel pealekauba. Neil endil kasulik, saab hääli kui sulisid toetad.
Oswald5. september 2022, 11:51
Kui on hirmus tahtmine "finantsida" ja raha sulidele kinkida siis ega muud kui palju õnne! Ehk annab Jumal ka eluaastaid korjamaks oma pensioniraha järgmistele sulidele. Igaljuhul - palju õnne!
väga järsu ütlemisega tädi, aga5. september 2022, 11:32
pensionäride . . . . . . . nimetamine nüüd ka kena pole. Mina olen tark, aga teie ... pole teid midagi kaista vaja. Inimesed on heausksed. Ega keegi kirstuga raha kaasa võta. Loodavad aidata noori või koguvad hooldekodu raha. Pisut empaatiat tuleks proale kasuks.
ega see parastamine ja5. september 2022, 11:20
pensionäride l o l l i k s nimetamine nüüd ka kena pole. Mina olen tark, aga teie ... pole teid midagi kaista vaja. Inimesed on heausksed. Ega keegi kirstuga raha kaasa võta. Loodavad aidata noori või koguvad hooldekodu raha. Pisut empaatiat tuleks proale kasuks.
Vaatleja5. september 2022, 10:46
Elagu Eesti riik, kus valitsusetasandil soositakse vargust ja vassimist!!!
Kas5. september 2022, 11:04
Valitsus teeb inimese eest otsuseid, kuhu ta oma raha paigutab??? Kui pakutakse kõrgeid intresse, peaks alati riskituluke põlema hakkama.
tom5. september 2022, 10:22
Esimene punane hoiatustuli peaks olema, kui finantsasutuse taga on kõik eranditult vene nimed.
kas tõesti5. september 2022, 09:05
toimub kõik see riigi toetusel
Evi5. september 2022, 18:13
Kenasti on ju kirjas, et eelnõu hallitab ministeeriumis ja nii ongi dets. 2020.a. anti HLÜ liidu poolt HLÜ seaduse muutmise seaduse eelnõu peaminister J.Ratas´sele ja rahandusminister M.Helme´le üle. Valmis dokument anti üle HLÜ liidu delegatsiooni poolt allkirjastamiseks Riigikogu esimehe H.Põlluaas´ale. Juhus see nagu ikka valitsuse vahetuse puhul ainult J.Ratasest sai Riigikogu esimees millega oli peaministri töö jäädavalt unustatud. Tundub kui ministrid vahetuvad siis ei ole kombeks järeltulijale töö üleandmine ega pooleliolevate protsesside jätkamine. Ametnikud ka ei näita usinust üles.
ppa kapo prokuratuur6. september 2022, 08:38
need ei taha või ei oska nende enda süsteemis tegutsevat küberkurjategijatki tabada