Tarbija

KUMB TULEB SOODSAM: ahiküte või soojuspump? Asjatundja annab vastuse (5)

LISA KOMMENTAAR

Teeline22. august 2022, 22:47
Ennem jäetakse oksad metsa mädanema, aga tasuta ära ei anta.
Ablas Miisu10. august 2022, 11:14
RMK peaks olema tänulik, kui inimesed metsaaluseid haost ja risust koristaksid, aga mitte küsima veel selle eest raha. Vaadake, kui palju on metsades puid, mis on tormiga langenud või kuivanud ja kukkunud ja vedelevad seal aastaid. Mis toimub looduskaitsealuste metsadega. Väidan, et nõukaajal hoolitseti minu koduümbruse riigimetsa eest paremini, sellist maha kukkunud puude rägastikku ei kohanud. RMK põhimõte: mida rohkem risu, seda rohkem üraskeid, lageraiet ja raha.
Kolmemeetrine nott10. august 2022, 09:22
Väljavõtted artiklist: "Küttepuidu mõõtühikud - tihumeeter (tm) on 1 m³ puhta puidu maht ilma koore ja õhuvahedeta" "RMK aga halge ei paku, vaid toob kohale kolmemeetriseed notid, mis tuleb endal saagida ja lõhkuda. „Koos kliendi juurde toomise ja käibemaksuga on 24 m³ hind — nüüd räägime tihumeetritest — 65 eurot,“ märgib Kaubi" Mis põhjusel RMK mõõdab kolmemeetriseid "notte" tihumeetriga? Need pole ju kooritud ja ilma õhuvahedeta! Seal on ju õhuvahed veel eriti suured, kuna palgid on kõverad, erinevatest otsest erineva jämedusega jne.
müüvad õhku10. august 2022, 22:56
nagu elektri puhul tuult keerutavad, ainult õhk
rrr14. august 2022, 19:23
Mõõdetakse ikka ilma õhuvahedeta - selleks on vastavad tabelid olemas. Ostsin kunagi 14 tm puid ja sain ca 25 ruumi laotud puid