Reisi jooksul peatume isaga neljas erinevas hotellis ja õige pea saab selgeks, et Ibiza saarel on pakkuda palju enamat kui üks lõputu pidu. Kui üks saare pool on täis pidutsevaid paljaste tagumikega näitsikuid ja kõhulihaseid eksponeerivaid härraseid, siis saare teine pool on justkui hipide paradiis, kus aeg on seisma jäänud ning elutempo rahulik.

Foto: Erakogu
Reisimine
22. juuli 2022, 22:30

ISAGA PEOSAARELE IBIZALE! „Issand, kui vana ma ikka olen. Need paljad tagumikud ja vilkuvad tulukesed üldse ei tõmba enam.“

Jalutame isaga ühel õhtupoolikul mööda San Antonio rannapromenaadi, kui meist kõnnivad mööda kõrgetes kontsades, napilt intiimpiirkondi katvates bikiinides näitsikud. Ülemeelikus tujus noorte krohvikiht hakkab juba vaikselt mööda näojoont nirena alla veerema, kuid tänu alla kulistatud alkoholile ei heiduta see neid sugugi. Isa vaatab neile järgi ning sõnab: „Issand, kui vana ma ikka olen. Need paljad p*rsed ja vilkuvad tulukesed ikka üldse ei tõmba enam.“ Kuidas möödus kümme päeva isaga kahekesi noorte peosaarel Ibizal?

Vanematega reisile minek ei ole kindlasti ühe 20ndates eluaastates noore unistus, kuid just minu peast käib läbi mõte kutsuda Hispaaniasse reisikaaslaseks enda isa, kellel on tänu treeneriametile vaba aega varnast võtta. Tänu sarnastele iseloomudele oleme isaga ka alati kokku sobinud kui sukk ja saabas.

Edasi lugemiseks: