Rahakasvatamine on nagu külvamine: Paned maha ühe kartuli, kastad ja rohid terve suve ja saad potitäie mugulaid! Sama kehtib pangakontol, näitlikustas Heli oma lastele.Foto: Erakogu
Rahanutikus
10. juuni 2022, 11:00

PEREEMA TEE 30 000 EURONI | Neljas kuu: „Ületan oma mugavustsooni igas valdkonnas – otsustasin küsida laste isalt elatusraha.“ (1)

Käes on rahakogumise neljas kuu! Et saavutada oma eesmärk teenida sügiseks 30 000 eurot lisaraha, pean ületama enda jaoks mitmed kasvamiskohad. Nüüd, kui tean, et suuremad lapsed said Tallinnasse kooli sisse, on mu pingutustel aga veelgi selgem mõte.

Mais läks mul palju aega, raha ja energiat sellele, et suuremad lapsed saaksid kooli sisseastumiseksamid tehtud – needsamad, mille pärast kogu see Tallinnasse kolimise teema meil üldse päevakorral on. Ilmselt kulus minu närvirakke neile eksamitele rohkem kui laste omi. Tulemus on aga see, et sügisest on mu kolm suuremat last Tallinna Muusika- ja Balletikooli õpilased. See tulemus andis mu Tallinna-elu planeerimisele väga selge kinnituse.

Edasi lugemiseks: