MÖÖDASÕIDUL: Edgart Jazõkov ja Maikel Ivanov peatasid põleva maja juures enda auto ja aitasid tossu täis trepikoja kaudu sealt seitse inimest välja.Foto: Aldo Luud
Eesti uudised
25. mai 2022, 20:30

KANGELASLIKUD TURVATÖÖTAJAD! Põlenud maja elanik: „Õnneks saadi kõik kiiresti välja, meie mammake ja Ukraina sõjapõgenike pere.“ (4)

„Ohtlikus olukorras reageeritakse erinevalt. Ühes peres läks naine paanikasse, aga mees ei tahtnud kuidagi uskuda, et maja põleb,“ räägib turvafirma töötaja, kes tormas koos kolleegiga paksu tossu täis trepikotta.

Päästeoperatsioon leidis aset ööl vastu laupäeva Tartus. G4S patrulli töötajad Edgart Jazõkov ja Maikel Ivanov sõitsid Raadi mõisa poolt kesklinna suunas. Südaööst oli möödunud tunnike. Nad nägid ühtäkki, et Narva maanteel oleva puitmaja teise korruse aknast löövad leegid välja.

Ühest põlevast aknast sai kiiresti kaks

Tavapärasel ringkäigul olnud turvatöötajad tegid parasjagu tavapärast patrullringi. Nad pidasid oma auto põleva maja juures kinni. Hoone lähedal oli inimene, kes helistas parasjagu häirekeskusesse. „Aruteludeks polnud aega,“ lausub Jazõkov.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99