Tööelu

AINULT RAHAPAKIGA TÖÖTAJAT EI VÄRBA! Hea palk hoiab inimest paigal hämmastavalt vähe. Loe, mis tegelikult mõjuvad! (5)

LISA KOMMENTAAR

Kai7. august 2022, 13:33
Selle tõe taha peidavad tööandjad, et raha ei motiveeri. Motiveerib ikka küll! Muidugi, kui on valida hea kollektiivi ning väga hea palga vahel, siis valin head töökaaslased ja hea palga.
Ojaa7. august 2022, 12:10
Täiesti haige. osta jah ostjale tumba ja põõsas tööle, tüüp on nüüd nii õnnelik, et jääbki sinna ja teeb veelgi rohkem tööd ega muretse tasumata arvete või muus mõttes näruse ja niru elu pärast.
Marko7. august 2022, 11:22
Minge P e r s e propagandaga. Kui ma töö eest raha ei saaks oskan ka oma isikliku aja väga meeldivaks teha. Töötasu on määravaim tööl käimiseks ja töö tegemise osas
Miks selliseid tõele7. august 2022, 10:42
mittevastavaid propagandakirjutisi tehakse? Ilmselt inimeste ajupesuks. Ülisuur tööpuudus vähegi äraelamist võimaldava palgaga töökohtadel, inimesed hoiavad hammastega kinni oma töökohast, sest kusagilt uut leida on lootusetu. Eriti ajuvaba on narratiiv õpetajate puudusest. Jõgevamaal oli ainult üks 0,4 koormusega ametikoht pakkumisel, kuid tavaliselt on ka see juba jagatud, täidetakse vaid protseduuri.
Tegu7. august 2022, 12:16
pole mingi propagandaga. Selliseid tarkusi jagati mulle juba 30 aastat tagasi keskastme juhtide koolitusel mis lõppes Pärnu hotellis nädalasel lõpuseminaril. Toredad kolleegid olid kohal.