Raha

„ABSURDNE ON NII PALJU KULUTADA!“ Kleit, ülikond, meik, küüned, soeng, kruiis – kooli lõpetamine võib perele maksma minna 700 eurot ja rohkemgi (6)

LISA KOMMENTAAR

kogemustega5. mai 2022, 10:29
Mõni rida veel tüdrukute emadele - palun mõelge ja/või viige ennast kurssi, millega üldse sobib päevasele aktusele minna. Ülemeigitud poolpaljast last on kõigil piinlik vaadata, lapsel endal hiljem samuti.
ja kui veel mõelda, mis pulmad maksavad...5. mai 2022, 07:18
ometi on KOOLI lõpetamine (teatud ajutegevuse dressuuri läbimis kvaliteeditunnistuse saamine), mille najale rajad kogu oma edaspidise elu, palju olulisem sündmus kui abiellumine. Aga ikka odav lõbu esikohal ja selle eest ollakse valmis kordades rohkem maksma.
Loomulik ju4. mai 2022, 21:30
Inimene peab välises säras teistega võistlema, kui ei taha mõttetu olla.
kogemustega4. mai 2022, 17:22
Kõige rohkem kulubki põhikooli lõpetavale tüdrukule. See on nii loll iga ja kui ema eeskujuga näidata ei suuda, et ilus võib suht soodsate vahenditega olla, siis võib vabalt ka tuhat euri hakkama panna. Muidugi on lapsel aastate pärast lõpupilte vaadates väga imelik aru saada, miks ta tahtis ja miks tal lubati teismelisena selline tädi välja näha:) Gümnaasiumi lõpetades kulub juba vähem, sest mõistust on rohkem, ja ülikooli puhul veel vähem. Noorimale tüdrukule õmblesin pluusikese, ise ostis uued valged püksid, kingad olid olemas. Meiki pole meie tüdrukud küll salongis teinud, ise ka ei ole.
Oh neid lumehelbekesi ja nende murekesi4. mai 2022, 16:03
Ega riideid ja kingi ei pea ära viskama. Ju iga vähegi normaalne neiu saab ka ise küünte ja meigiga hakkama. 300 eurot peaks olema absoluutne lagi!
poegade ema4. mai 2022, 17:06
viimane poeg lõpetas vahetult enne koroonat, sentigi ei kulunud .