Eesti uudised

MIS MAKSAB LEIVAPÄTS? Toidupuudust karta pole, aga hinnad tõusevad (6)

LISA KOMMENTAAR

andres15. aprill 2022, 10:05
Huvitav-huvitav- nt Grossi poes on sool uutelt tarnijatelt, aga hinnaklass sama, ca 60 senti keedusool. Kuna peensoola ei tarvita, pole nii tervislik seda, ei vaadanud. Rapsiõli toodetakse Eestis juba pikki aastaid, rukist kasvatatakse nii palju, et jagub väljagi müüa, kaera samuti. Eks nisujahu hind maailmaturul tõuseb jah- söögem vähem valget saia , tervislikum. Maxima oma slaaviliku mentaliteediga taob siin trummi, et õigustada hiljem hindade suurt kruvimist. Ega nemad eestimaise toidu peale nii suurt rõhku ei panegi. Lõpetagem paanika tekitamine`!
Päikesevalitsus Hoolib15. aprill 2022, 08:36
Paneks ikka veel otsa, tõstaks makse kordades siis saame kiita teistelt, et oleme Viie Riigi hulgas või lausa esimesed ! Meie oleme nii tublid ju PISA testides ja e- valimistes asi see toiduhindades kõrgemad olla, anname raha veel teistele riikidele Afganistani, Kreeka edasi Reformierakonna targal juhtimisel. Hurraa seltsimehed !?!
Hinnatõus ei ole paratamatus14. aprill 2022, 22:59
Poliitikud (sh Euroopa Komisjon) on valitud selleks, et nad tegeleksid kodanike heaoluga. Alustada võib elektri läbipaistmatust hinnakujundusest! Rohepööre ei puutu asjasse.
Valkalane14. aprill 2022, 21:42
Eesti poodides on vähemalt valik ja kui mõni asi ongi kallim näiteks kui Läti poodides, siis võid heas kvaliteedis vähemalt kindel olla.
madis14. aprill 2022, 21:33
kui levapätsi raudkappi paned ja hind on100 eurikut,siis suurest rõõmust laulame vabaduse laule.
mis maksab üks leivapäts14. aprill 2022, 16:32
täna sööme leiba ja homme sööme leiba lepingu tähtajast lähtuvalt