Inimesed

UKRAINLASED VAJAVAD TÖÖD JA ELUKOHTA! Kolme lapse ema: „Me ei taha olla kerjused, kes ainult võtavad.“ (5)

LISA KOMMENTAAR

Ohhjahh12. aprill 2022, 14:33
Kui lugeda üürileandjate kogemusi, siis ei teki küll tahtmist sama reha otsa astuda. Meilgi käis mõte läbi, et äkki oma tühjaltseisev korter põgenikele pakkuda, aga täna enam mitte, kuna ei taha lagastatud mööbliga ja räpast korterit tagasi saada. Kui üldse saab muidugi, kuna puuküürnikud on ju kaitstud seadustega.
e.12. aprill 2022, 12:19
Pakun, et odavam on maksta ukrainlastele igakuist elatist kui neile ekstra töökohti aretada (see on kapitalismi kurioosum). Teiseks, lõimumisega ei maksaks liiga innukaks muutuda. Ega ukrainlased Eestisse jää! Lähevad esimesel võimalusel kodumaale tagasi nagu kõik normaalsed inimesed. Ses mõttes on neile ukrainakeelsed kommuunid isegi kasulikumad. Ka võimaldaks see luua mikroühiskonna koos lastehoiu, toitlustamise, koristamise, majapidamistööde, raamatupidamise jmt, millega ukrainlased ise hästi hakkama saavad. Eesti põgenikud mäletavad oma elu Geislingeni pagulaslaagris 1945-50 lausa idüllina
yll12. aprill 2022, 12:26
Eestlastel ongi elukohad laenudega ja selle teenindamiseks kulub palju. Keeleoskuseta saavad nad ju ainult madalapalgalisi töökoti millega ennast läänelikult ei elata. Ukrainlased ju tüüpilise slaavi suurrahvana ei räägi ka ingiskeelt?
Mann12. aprill 2022, 14:35
Normaalne on et inimene teeb tööd ja maksab makse Eesti riigile. Meil on piisavalt venelasi kes mustalt töötavad ja sentigi riigikassasse ei maksa.
yll12. aprill 2022, 19:30
Kas Mann ikka maksundusest jagab? Meil on meeletu hulk riigilt palka saajaid kes justkui arvestuslikult maksavad "kõvasti" makse!!! Tegelikuses on päris maksjaid väga vähe!