Eesti uudised

FOTOD | Sõjapõgenikud olid sunnitud neljast Tallinna hotellist lahkuma. Osale neist tuli see suure üllatusena (5)

LISA KOMMENTAAR

Aru ma ei saa.3. aprill 2022, 10:54
Ukraina põgenike emakeel-vene keel.
e.31. märts 2022, 20:43
Kommunikatsioon on kõige alus. Arstid ka selgitavad patsiendile, enne kui talle skalpelli kõhtu torkavad, mis toimuma hakkab, et patsient ei saaks asjast valesti aru. Isegi lahkete, kuid putin-meediast pimestatud venelaste denatsifitseerimise võtmeks on kommunikatsioon. Rusikareegel: teavitatavasse tuleb suhtuda nagu 3-aastasesse lapsesse. Rääkida väga aeglaselt ja rahulikult mitu korda, et miks ja kuidas. Ning paluda kuuldu üle korrata. Siis jäävad pettumused-ehmumised kõige tõenäolisemalt ära. On loomulik, et võõras miljöös ei suuda väsinud inimene iga etteräägitud juttu kohe talletada.
mg31. märts 2022, 19:36
üle võimete vastuvõtt ja esialgsete elamistingimuste pakkumine propaganda nimel. nüüd keeruline tavapärast elamisviise nagu elab tavaeestlane pakkuda.
Äge elu31. märts 2022, 19:07
Et siis põgenik dikteerib, kus ja mis tingimustel ta nõus elama on?
eks ta ole...31. märts 2022, 19:28
Ma saan aru, et põgenetakse sõja ja surma eest, aga et Eesti maapiirkonnad ukrainlastele elamiseks ei sobi? Meie, eestlased ju elame siin. Ei saa ju loota, et sind kuude või aastate viisi hotellides peetakse - või saab? Oleme ju näinud Lähis-Ida põgenike majutamist, nt Leedus telkides, külma ilmaga... kas need olid mingid teise sordi põgenikud? Oli ju samuti lapsi.