Külaline kodudes teleekraanilt 1989. aastast: Sel aastal kutsus Enn Eesmaa Sirjet raadiotöö kõrvalt AKsse. Sellele järgnes töö erakanalites: EVTV, RTV ja TV3. Seal töötas Sirje uudistesaate saatejuhina 1998. aastast ehk ligi 25 aastat, kuni alustas eelmise aasta lõpus omanimelise autorisaatega „Sirje.“Foto: Erki Pärnaku
Inimesed
27. märts 2022, 19:32

Sirje Eesmaa tähistab 27. märtsil 70. sünnipäeva – palju õnne! Artikkel Sirjest ilmus ajakirja Nipiraamat  2022. aasta märtsinumbris.

Staažikas saatejuht Sirje Eesmaa: „Olen terve elu olnud kokkuhoiu kursil. Ma ei taha uhkeldada, aga tänu sellele saan hästi hakkama.“

Paljud võib-olla ei tea, et alati sätitud ja hea väljanägemisega staažikas saatejuht Sirje Eesmaa on terve elu elanud nutika isetegemise kursil, sest kunagi pole finantse olnud ülearu palju. Kunagised efektsed kostüümid eetrisse valmisid tal oma õmblusmasina all. Nüüdki on ta taas masina välja võtnud. Eelmisel aastal ei pidanud Sirje paljuks ka enda hoovi ise tänavakivid paigaldada.

Pärast eelmise aasta suvehooaega lõpetas veerand sajandit uudisteankruna töötanud Sirje Eesmaa pikaajalise töö „Seitsmeste uudiste“ nädalavahetuse ankruna ja alustas sügisel TV3s autorisaatega „Pühapäev Sirjega“.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99