Foto: Ketlin Lääts
Uudised
13. jaanuar 2022, 10:48

Tartus saavad esimesed energiatoetuse taotlejad täna raha arvele (3)

Tartu linnavalitsus teeb täna esimesed energiatoetuse ülekanded ja raha peaks inimeste kontodele laekuma  päeva jooksul.

Kokku tehakse toetuse taotlejatele ligi 100 ülekannet, kokku summas15 000 eurot. Tartu abilinnapea Mihkel Leesi sõnul on kõige väiksem väljamakstud toetuse summa ligi 20 eurot ning kõige suurem üle 900 euro. „Mõistame, et paljud inimesed on keerulises olukorras ning anname endast parima, et toetus võimalikult kiirelt inimeste kontodele jõuaks,“ sõnas Lees. Abilinnapea sõnul olid esimeste väljamakse saajate seas kõige enam esindatud keskealisi inimesi.   

Kokku on praeguseks Tartu linnas energiakulude hüvitamiseks esitatud ligi tuhat taotlust, neist elektroonselt 844 ja paberil alla 100.

Tartlased saavad energiatoetuse taotlusi esitada Tartu linnaportaali kaudu või e-blanketil täidetuna meiliaadressil [email protected]. Ametniku abil saab taotlust vormistada

Tartu kaubamajas avatud teenindussaalis (tööpäeviti kell 10-18) ning sotsiaal- ja tervishoiuosakonna piirkonnakeskustes (Anne 44, Puiestee 13a, Rahu 15, Vaksali 14).

Rohkem infot energiakulude hüvitamise kohta leiab linna kodulehelt www.tartu.ee/energiatoetus

Lisainfo: infotelefon 1789,  [email protected].