Tarbija

„PEAN ALMUST PALUMA!“ Pensionär kurdab: detsembris lülitasin kütte sisse vaid mõneks tunniks päevas, aga ikka tuli hiigelarve (7)

LISA KOMMENTAAR

Kalleim elektriküte11. jaanuar 2022, 15:23
on el.konvektoritega saavutatav soojus, veidi odavam peaks olema ioonküte, veelgi odavam õhk-õhk soojuspumbaga kütmine, sellest odavam õhk-vesi soojuspump ja kõige odavam maasoojuspump. El.kütteliikidele peaks kindlasti lisanduma kas puuküttega ahi, küttekamin või pliit-soemüür, et külmal ajal saavutada odavamat lisasoojust. Ainult elektriga kütmine on väga kallis aga paljudel mingit alternatiivi pole olemas.
11. jaanuar 2022, 13:30
Kui heategevussaates maja või korteri remondi käigus paigutati õhksoojuspumpasid, imestasin, et ei kuulnud kunagi selgitusi elektri kulu kohta nende kasutamisel.
Leida11. jaanuar 2022, 13:13
Minu head tuttavad maal ütlevad, et "nutavad silmad peast välja" ja kas need vanad inimesed jõuavad üldse KOV-ni, kui auto talvel ei sõida, nad arvasid, et elu sees hoidmiseks maksavad nad energiale vana hinna järgi ja hiljem, kui toetus tuleb maksavad edasi.
need11. jaanuar 2022, 14:48
inimesed teevadki ainuõigesti .
Hakka või julgemate poliitikute toel maksustreikijaks?11. jaanuar 2022, 12:48
Nendel üleöö mitmekordistunud elektrihindadele pole ju mingit põhjendust? Ärikad lihtsalt hakkasid elutähtsat energiat müüma läbi enampakkumise, mida millegipärast nimetatakse börsiks?
Liive ja Veskimägi selgitasid ja KK soovitas kokku hoida11. jaanuar 2022, 13:03
...et elekter oligi enne liiga odav ja et kogu piirkonnas tõusid hinnad Norra veevarude nappuse tõttu. Elukallidust see ei mõjutavadki?
uku11. jaanuar 2022, 11:10
Ioonelektriküte on sisuliselt nõuka aegne "traktor". Soodsam kui elektriküte on see ainult neile, kes lihtsale pensionärile selle müüsid.