Tööelu

EDU VÕTI: see on kõige olulisem, mida töövestlusel silmas pidada (7)

LISA KOMMENTAAR

kui vestlust19. märts 2022, 11:22
viib läbi meesülemus, siis on kõige olulisem sexikalt riietuda :).
nipitiri15. märts 2022, 13:14
Töötukassa lehel on töökuulutused ühed parajad pudrud ja kapsad. Ükskõik, mis kuulutuse ma lahti võtan, on mingid imelikud laused kokku miksitud, millel pole mitte mingisugust seost, nii palju vigu on sees, isegi selles kuulutuses olid vead sees, kus NÕUTI eesti keelt?! Ma ei saa aru, kes neid kirjutab, kas tõesti on nii kiire, et seda üldse üle ei vaadata? Töötukassa enda lehel on kirjutatud KEEL - e asemel KIIL ... kuhu me jõuame sedasi? Aga, see kes otsib tööd, temale on esitatud igasugu hüper nõudmisi, kuid tagasiside andmine on alla igasuguse arvestuse. See näitab nii mõndagi tööandjast.
Nagu Soomes12. märts 2022, 18:49
Läksin ja pakkusin ennast autofirmasse tööle. Marssisin ülemuse juurde ja ütlesin, et tahan teile tööle tulla. Küsis, et kas 25m-sega oled sõitnud, Kui ütlesin, et pole, siis ütles:näed auto on siin, saa harjutada 2 päeva, siis näitad mulle ja tööle kohe. nüüd juba20 aastat sõitnud fin-S vahel ja väga rahul, ka palgaga,mille nr. pole vaja öelda.
k10. märts 2022, 18:21
Kuidas küsitlejad ise sellel kohale said? Polnud vaja näidata et tark oled, siis on arenemisvõimalusi küsimustikkude tegemisel uutele kandideerijatele. Oijah, maailm on ikka kirju.
ee8. märts 2022, 00:23
kas need ukraina pagulased teevad kah neid va vestlusi?
hmm1. märts 2022, 15:22
Eks iga nõustaja tahab ka end tähtsaks teha ja loomulikult see töötaja, kes inimesi tööle võtab. Aga sedasi kehakeelt jne lugedes võib väga headest töötajatest ilma jääda, sest loeb see kuidas tööd teha osatakse, mitte motivatsioonikiri. Väga paljud ettevõtted ei suuda enam leida häid töötajaid, sest just need spetsialistid peletavad kõik head eemale, jäävadki alles ainult näitlejad.
Sama olen ka mõelnud12. märts 2022, 18:41
et põhiline on, et oskad vastata õieti, oskus pole oluline. Ehk siis cv-d kirjutada, sest on ju spets. firmad, kes kirjutavad ainult cv-d ja õpetavad, mida öeld nn. töövestlusel. Olen oma elus seni hakkama saanud ikka ise ja oma oskustega.