Jäide, jäävihm.Foto: Stanislav Moshkov
Koolilaps
9. detsember 2021, 13:25

JÄÄPÜHAD! Haridusamet soovitab jäävihmaga võimalusel koju jääda või õppetöö ümber korraldada (15)

Haridusamet saatis Tallinna koolijuhtide kirja, milles palub reedel, 10. detsembril, jäävihma tõttu õppetöö ümber korraldada ja võimalusel jääda õpilastel koju.

„Ilmateenistus lubab reedel, 10. detsembril, erakorralisi ilmastikuolusid, sh tugevat jäävihma. Madala õhutemperatuuri korral võib seetõttu suur osa linnast kattuda jääkihiga ning inimeste liikumine muutub ohtlikuks. Teetööd võivad olla takistatud,“ seisis kirjas.

Tallinna Haridusamet palub pöörata erilist tähelepanu libedusetõrjele asutuse territooriumil ja selle vahetus läheduses.

„Jäävihma puhul on tõhusaks libedusetõrje meetmeks graniitkillustiku puistamine kõnniteedele. Kõik asutused saavad seda tasuta, info edastatakse tänase päeva jooksul. Soovitame neil, kellel on see võimalus,  jääda koju või korraldada asutuse töö viisil, et laste ja töötajate liikumine oleks ohutu ja turvaline. Eeltoodust lähtuvalt soovitame haridusasutustel koostöös oma meeskonnaga arutada, kuidas ja mil viisil sel päeval oma tööd korraldada,“ soovitab amet.