Foto: Envato Elements
Rahanutikus
11. november 2021, 09:54

Plaanid osta uut mototehnikat? Oleme abiks nii ideedega kui ka finantsiliselt!

Maailmas on hetkel käimas päris pöörane aeg, mille tulemusena on hobidega tegelemine muutunud üha olulisemaks, et säilitada meelerahu ja oma ellu rõõmu tuua. Varasemalt on sellel teekonnal olnud suurimaks takistuseks finantsvahendite puudumine, kuid nüüd on lisandunud üks üpris ootamatu murekoht – poodi minnes pole tehnikat, mida osta.

Rääkides mitmete juhtivate motopoodidega üle Eesti, on kõigi sõnum ühene – juhul kui soovid olla kindel, et sul 2022 kevadel oleks mototehnika olemas, on just praegu õige aeg, mil tegutseda.

Selleks, et saaksid rahulikult motopoode külastada, teha eeltellimus uuele mootorrattale või osta  sõiduk talveks, muutsime novembris Hobifini Motolaenu lepingutasu 0 € peale. Vaata lähemalt Hobifin.ee kodulehelt.

Eelolevale sügisele ja talvele mõeldes otsustasime käia kolmes erinevas motopoes ja valisime välja ATV’d, millega just nendel aastaaegadel on kõige parem lustida. Valiku tegemisel said määravaks 3 olulist tingimust. Esiteks, sõidukid võiksid laos olemas olla. Teiseks hind peaks jääma alla 15 000 euro. Kolmandaks, masinad pidid meile meeldima.

Segway Snarler 600 GL Delux EPS – innovatiivne

Segway pole oma mototehnika osas Eestis veel väga tuntud, kuid see ei tähenda, et nad ei peaks olema. Mis meile meeldib? Unikaalsed mugavusfunktsioonid, mida saab äpist juhtida. Näiteks sõiduki aktiveerimine, erinevate sõidusätete muutmine, kiirusepiirangute seadmine jne. Peatselt on Tiko Motokeskuse salongi jõudmas ka esimesed Segway UTV ja SSV. Tutvu tootega SIIN!

ODES 650S EPS V-Twin T3b – tööloom

Paljude jaoks täidab ATV ka praktilisi eesmärke, mistõttu oleme välja valinud ühe tõsisema töölooma - 39kw, haagisekonks kandevõimega 1360 kg ja 3 aastat garantiid. Sellega lükkad oma hoovi lumest puhtaks, vead metsast palgid välja ja saad veel pärast mõned kiiremad ringid teha. See on linnast väljas, maapiirkondades, asendamatu kaaslane talveperioodiks. Tutvu tootega SIIN!

Yamaha Grizzly 700 EPS SE – lipulaev

Yamaha on nimi, mis mototehnika maailmas tutvustamist ei vaja, ka Hobifin on selle brändi suur austaja. Valituks osutunud isendi näol on tegemist Yamaha ATV lipulaevaga ning ei ole ühtegi olukorda, kus sellega looduses hätta jääb. Eesti talves, mis on täis nii muda kui lund, on see ideaalne masin. Tutvu toodetega SIIN!

Hobifin ei pea ennast mototehnika eksperdiks, seega tasub motopoodi kohale minna ja küsida spetsialistide soovitusi. Vahet pole, kas tellid endale tehnikat kevadeks või otsid midagi praegu kasutamiseks ning vajad abi finantseerimisel, siis oleme sinu jaoks olemas. Hobifin, sinu hobi ühe kuumakse eest.

Hobifin.ee

Motolaenu krediidi kulukuse määr on 14,32% aastas järgmistel näidistingimustel: laenu summa 6000 EUR, osamaksete arv 60, fikseeritud intressimäär 6,9%, lepingutasu 0 EUR, igakuine haldustasu 0,05% laenu summalt, igakuine osamakse 137,92 EUR, krediidi kogu- ja tagasimaksu summa 8278,8 EUR. Tutvu tingimustega ning vajadusel küsi nõu. Hobifin OÜ tegutseb finantsteenuse osutaja Inbank Finance AS-i agendina.