Eesti uudised

PEA KOLM KORDA KALLIM! Kas kõrgem elektrihind sunnib elama külmemas toas ja vähem kooke küpsetama? (9)

LISA KOMMENTAAR

T3. november 2021, 02:41
Tegelikult on Päästeamet alati hoiatanud ööseks pesumasina ja nõudepesumasina tööle jätmise eest - tuleohutus. Ja nüüd siis ei jää muud üle ... Kes vastutab tulesurmade eest??
Kirjutan meile esimest korda .Enam ei ole teist tagasiteed kui peaminister ksjs kallas peab TAGASI2. november 2021, 17:45
Kirjutan meile esimest korda .Enam ei ole teist tagasiteed kui peaminister ksjs kallas peab TAGASI ASTUMA . Me,peame kogu rahvaga talle UMBUSALDUST AVALDAMA. Sel-ajal kui tema saamatu ja käpardliku juhtimiseall jõudis Eesti coroonaesitippu Litutabta ise möödamaailma coroonatlevitades Kaua meie Ja terve Eestiriik peame kannatama veel sellepärast et üks saanatu tahab lihtsalt Eesti peaministritmängida Mõelge Üle miljoni inimese tantsiguühe pillijärgi . Ei Tuleb kiiresti teda Umbusaldada et koju jõudes poleks ta enm peaminister😳😶
1 kraad toasooja langetamist = 5% küttekulusid1. november 2021, 21:39
Aga öine pesupesemine.... tarkpead ju arvutasid Jürile välja, kes kiitles, et öösiti pesu peseb - kui igal ööl masinatäis pesta, siis säästab kuus 4 eurot. Aga allkorruse naabrite närve see müdistav masin ei säästa.
Urmas1. november 2021, 18:08
"Kas 23 kraadi toasooja on ikka mõistlik?" Andres võiks tulla seda rääkima mu kodusele direktorile, kelle nõudmisel peab toas olema min 24*. Ma vist isegi naudiks seda diskusiooni. :) "Ses osas olen veidi skeptiline, et kui inimesed enda tarbimisharjumusi üle ei vaata, kas siis neile peaks kohe ka elektrihinna tõusu hüvitama." Siin olen Andresega ühel meelel. Ja ära võiks kaotada arvetelt selle "taastuvenergia tasu" rea.
24 on mugavustemperatuur1. november 2021, 21:41
Inimesi on soojalembesemaid ja ja jahedama kannatajaid, igaüks tahab, et tal hea oleks. Ise küll tunnen end hästi ka 20 kraadiga ja öösel võib veel paar kraadi jahedam olla.
Urmas1. november 2021, 21:50
To 24 on ... Jah, nii see ongi. Meie magamistoas ja mujal peab olema 24*, kuid ühe lapse toas on põrandakütte kontuur kinni ja tuba soojemdab ainult arvuti. Ja kõikse huvitavam on veel see, et meite laps teeb ka miinuskraadidega akna tuulutuse peale, et jahedam oleks magada. Ja laps saab varsti alles 15 aastaseks. Väga erinevad tahtmised ühe korteri piires.
vastuseisust kõigi vastu1. november 2021, 17:57
Rohepööre ei ole odav kui tuult ei ole ning tiivik on ehitamata jäänud
1. november 2021, 17:14
Algaja ebaõnn või pigem pisut rumalapoolsem inimene. Kui oled kõik oma tarbimise elektri peale mänginud, siis oleks tulnud ka elektrihind kindlustada. Loodame, et õpid oma vigadest!
tuleb aru saada1. november 2021, 19:49
l o l l pea on kere nuhtlus - see ilus nälg ja häving