Ma arvan, et ainult tatrajahust pole võimalik makarone teha, sest seal puudub komponent, mis tainast seob. Need laguneks keetes lihtsalt laiali mingiks plögaks. Aga loomulikult tuleb pakendilt lugeda, mida toode sisaldab, sest näiteks Lastevorstis pole üldse lapsi sees, aga temal vähemalt 50% osas tatar siiski oli :)
Artikkel hülgemöga,pastakast imetud.Iga lapsevanem,kellel lapse toitumisega probleemid, ei osta lambist midagi, vaid kontrollib.Näiteks nisuviina juua ei saa, issi ostab talle saket.
Alati tuleb lugeda, nii nagu Venemaal ühte vorsti-sisu uurides:
Uho, gorlo, nos,
hui, pisda i hvost
Eks meilgi on maksavorsti laadsele ollusele tulnud Ameerikast vastus: Teie väljaheites ussimune ei leidu ! Nii, et tuleb sisu kontrollida !
peaks sellistel toodetel olema juba toote nimetuses konkreetne vihje selle põhikoostisosadele, mitte et peaks igalt pakendilt lugema peenikeses kirjas ainete koostist, mille jaoks peab alati prille kaasas kandma ja mis võtab ka sisseoste tehes tunduvalt kauem aega. Antud toote puhul peaks olema nimetuses TATRA-NISU pasta.
Samasugune eksitamine toimub ka enamiku teiste toodete puhul, nt. RUKKISEPIK, mille sisalduses samuti põhiliselt nisujahu, mitte rukis.
Kui see isa soovib, et tema poeg edaspidises elus hakkama saab, siis ta harjutabki last vähehaaval tavatoiduga. Sugulase poeg sõi kah ainult riisigalette jm imetooteid. Nüüd on 30aastane, joob õlut ja sööb enamvähem kõike. Valget saia, küpsiseid, makarone siiski ei söö.
raske saab sel lapsekesel olema... Vahest tuleks neid paduallergikuid siiski tasapisi tavatoiduga harjutada. Vahel on nii, et allergia täiskasvanueas tandub. Isiklik kogemus muna ja laugulistega (sibul, küüslauk ööööh).
Jah. Küpsetajana tead kindlasti, et ainult tatrajahust küpsetist ei saagi. Ikka on vaja hulka natuke liimivat nisujahu. Kui see oleks gluteenivana, siis poleks hullu.
KOMMENTAARID (19)