Inimesed

Intervjuu ilmus ajakirjas Nipiraamat juunis 2021.

Wicca restorani peakokk Angelica Udeküll: „Paha tujuga pole mõtet restorani minna, sest siis on nagunii kõik halvasti – toit ei maitse, jook on kehv ja teenindus ei sobi.“ (1)

LISA KOMMENTAAR

Altki Pelikatoora Riisval Gustrukt2. juuni 2021, 04:09
Mina ei käi restodes ega kohvikutes söömas põhjustel mida seletada üsna ebainimlik, kas näiteks toiduproovijate kaaries hakkaks sööma minu närve kui ei viitsi pesta hambaid? Tundmatu päritoluga on kõik toidud ilma pakendeid nägemata, kuidas teaksin raudkindlalt, et ajude j uurijate rasvatud narkotsilembesed uuringute loomad/linnud katlas ei ole? Alandav oleks minna mürgitatult keset linna järgmist öögikohta otssima. Igasugustel põhjustel meeldib õgida toidupoodidest ostetud valmistoitu pargipinkidel täiesti üksi, möödujad ei häiri kui üksi söön..... .