Inimesed

„Teeme ära!“ aktsiooni üks algatajaid Eva Truuverk: „Igaüks saab midagi ära teha, et elu planeedil Maa oleks parem!“ (7)

LISA KOMMENTAAR

Jutt nagu romaan lehes1. mai 2021, 16:08
See ju Laupäevak,ENSV s,mitte väga ammu
Anonymous1. mai 2021, 14:39
Planeet Maa on katsepolügon.
Igaüks1. mai 2021, 13:29
peab vabastama planeedi MAA võimalikult paljudest ja siis ka endast.
kodanik1. mai 2021, 13:03
Tulemus on ikkagi väike,minu järel keegi koristama ei pea.Räägitakse palju,kuid ikka pean pidevalt korjama oma aia tagant sodi,viina pudeleid,krõpsu pakke ja muud.Suitsukonidest ei tasu rääkida.
Arvi1. mai 2021, 15:11
See on loomulik kasvatuse tagajärg. Kõik mis minu kodu uksest kaugemal ei huvita. Tulgu või veeuputus. Mõisaköis las lohiseb. Kui see mentaliteet kaob kaob lõpuks ka lagastamine. Seni peab nende järelt vähemalt korra koristama. Sest muidu upume prügi sisse. Sest kus on sinna tuleb juurde.
Jeanne d ‚Arc 1. mai 2021, 12:53
Lugesin artikli läbi , hästi armsalt kirjutatud, meid tahetakse õpetada . Mina kaugelt vaadates , ütleks , et alustage Eesti metsade kaitsmisega , ärge laske teha arulagedat metsaraiet . Eesti mets ja puud on tähtsamad kui banaani koored ja millise prügi hulkka nad kuuluvad jne .
Arvi. 1. mai 2021, 15:26
Banaani koored. Kallis inimene Banaani koored metsa all oleks metsale kasuks. Aga sinna veetakse igasuguseid asju. Rehve, mööblit, akusid ehitusjäätmeid ja muud palju hullemat. Isegi kilomeetri sügavusele metsa veetakse rehve. Kuigi kergem oleks jäätme jaama viia. Metsast võib leida terve mendelejevi tabeli. Metsa raiudes mets taastub ise aja jooksul aga jäätmed ei kao kui inimene ei sekku.