Sisuturundus
23. aprill 2021, 09:51

Miks on oluline enne laenu võtmist seda teiste pakkumistega võrrelda?

Koroonakriis on pannud inimesed järjest rohkem mõtlema oma kulutuste peale. Meist taibukamad on juba vahetanud varem võetud kallid laenud palju mõistlikumate intresside vastu – teised jälle palunud maksepuhkust, mis on samuti tark valik!

Paljudele pakub koroonakriis isegi erakordset võimalust puhverfondi loomiseks. Sinna võib koguneda märkamatult raha nii puhkuste, riiete, kütuse kui ka hobide pealt kokku hoides. Üha enam on inimeste väljaminekud suunatud enda ümber asuva keskkonna parandamise ja uuendamise peale. Näiteks on fookus kodu remontimisel, haljastustöödel ja ka nutividinatel.

ALFAlaen.ee laenuvõrdlusportaal on uus ja tuus abivahend, mis aitab sul kiirelt leida parima finantseeringu mistahes väljamineku jaoks! Portaal pakub abi ka parima remondilaenu, tarbimislaenu, autolaenu või kiirlaenu leidmisel. Seda viimast muidugi ei soovitata, kuid kui tõesti pead, siis ole kena, enne kui laenad – VÕRDLE!

Mis on ALFAlaen.ee?

Meie eesmärk on teha nii, et inimestel oleks mugav ka koroonakriisi ajal – aitame, kui puudub kokkupuude erinevate laenupakkujatega Eesti turul. Miks kulutada päevi, otsides parimat finantseeringut, kui seda võib teha mõne minutiga? Ja seda kõike täiesti tasuta. Oleme koondanud erinevad Eesti pangad ja finantsasutused ühe katuse alla, kus kliendil on võimalik leida eriti hõlpsasti oma tingimustele see õige!

Ettevõte sai alguse mõned aastad tagasi, kui ühel asutajatest oli vaja tagatiseta laenu. Kuna ta ei olnud seda tüüpi inimene, kes esimest laenupakkujat internetis usaldaks, kulutas ta aega mitmetest kohtadest pakkumise võtmisega. Paar päeva otsimist ja asjaga tegelemist ning laen oli arvel.

Teema tundus lahendatud, kuid hiljem saabus ühest pangast pakkumine, mis oli hoopis soodsamate tingimustega. Summa oli üsna suur, 12 000 eurot, ning tagasimakseperiood 7 aastat. Kuna seadusandlus on siinkohal kliendi poolel, sai vana laen tagastatud ja soodsama vastu välja vahetatud.

Teisalt, kui palju inimesi ei võrdle laene? Või kes oleksid löönud paremale pakkumisele käega? Ilmselt on neid väga palju. Samas peaks seda tegema, sest sa ei soeta ju uusi kingi. Sa võtad kohustuse, mis määrab sinu tulevaste kuude finantskäitumise. Enne laenamist võrdle!

Ka koroonakriisi ajal on laenude võrdlemine lihtne ja mugav. Soodsama laenu võtmine parandab tulevikus sinu finantsolukorda!

Tule ja tee laenutaotlus täiesti tasuta SIIN ning vaata, milliseid pakkumisi saad!