Tuuli Roosma ja Arbo TammiksaarFoto: Teet Malsroos
Inimesed
1. aprill 2021, 08:23

Arbo Tammiksaar Tuuli Roosmaga kohtumisest: tema tarmukus läks mulle väga korda

"Läksin sinna kindla teadmisega, et tahan Tuuliga tuttavaks saada," sõnab Arbo Tammiksaar Kroonikale, et tutvus Tuuli Roosmaaga Kaspar Jancise filmi "Weitzenbergi tänav" esilinastusel.

"Tema tarmukus, läbi oma saadete maailma muutmisel, läks mulle väga korda," tunnistab Arbo.

Arbo mängis Tuuli dokfilmis "Macbeth". "Film oli igatepidi nii irriteeriv ja seal oli nii palju kriipivat, et jäi mind pikaks ajaks kummitama. Meelde jäi ka see, kuidas Arbo astus dokumentalisti rollist välja – astus oma portreteeritavate kaitseks välja," meenutab Tuuli, et see tekitas temas Arbo vastu huvi.

Täispikk artikkel Kroonikas.

Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaar on aastaid rõõmustanud televaatajaid oma pereseiklustega, mis on viinud neid elama eri riikidesse. Hakati kahtlustama, et 11aastaste kaksikute vanemate suhe on purunenud. "Ei oska kommenteerida," vastas Tuuli novembris Õhtulehe pärimisele, kas see vastab tõele. Nüüd räägib Tuuli Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", et tegemist oli pelgalt reklaamitrikiga!

"Edukad naised" saatejuht uurib Tuulilt, kas tegemist on turundus- ja reklaamitrikiga või ongi tema elus hetkel isiklikus plaanis väga keeruline aeg. "Reklaamitrikk. Meil on tulemas telesari "Tuuli Roosma mees", kus peategelene on Arbo, kes tahab oma eduka ja kuulsa naise varjust välja saada. Nii et see on sari, mida kindlasti oodata, ning sealt saab vastuseid nii ühele kui teisele küsimusele," tunnistab Tuuli.

Novembris spekuleeritu polnud esimene kord, kui Tuuli ja Arbo lahkumineku üle arutati. Mai keskel teatas saatejuht Teet Margna, et tema ja abikaasa Kristi lahutavad abielu. Õige pea silmati Teetu-Tuulit teineteise seltskonda nautimas. Juuni keskel tabati nad romantiliselt jalutuskäigult Kadrioru luigetiigi veerel, käed teineteise ümber hellalt põimunud. Tuuli tunnistas Kroonikale, et nad olid Teeduga tõesti kunagi paar. "Täna oleme me väga head, lähedased sõbrad," sõnas ta. Teet kinnitas samuti, et sõprusest enamat ei maksa nende läbikäimisest otsida. "Me oleme juba ammused ja väga lähedased sõbrad," rääkis temagi.

Augustis jõudis Õhtulehe toimetusse aga info, et Arbot on mitmel peol nähtud lustimas ja naistega tutvust sobitamas. Allika hinnangul käituvat ta nagu vallaline mees. Tuuli kinnitas aga, et nende vahel on kõik korras. Ta tänas sõbralikult, et muretsetakse, ning lõpetas viisakalt kõne.