Ehkki kohvikäppa õige koguse ja tugevusega kohvi pressimist peab alguses katsetama, siis mingeid erilisi eelteadmisi see ei nõua. Foto: Hanny Naibaho / Unsplash
Helen Serka-Sanchez 16. detsember 2021 06:00
Vaadates kohvikus baristat tegutsemas, tundub kohvil pärast sellist pühendumist olevat hoopis teine mekk. Kui osta koju ka poolautomaatne espressomasin, saab köögiski kohvi valmistamise mõnusaks rituaaliks muuta. Kas see tasub end aga ära?

Vaadates kohvikus baristat tegutsemas, tundub kohvil pärast sellist pühendumist olevat hoopis teine mekk. Kui osta koju ka poolautomaatne espressomasin, saab köögiski kohvi valmistamise mõnusaks rituaaliks muuta. Kas see tasub end aga ära?

Täisautomaatse kohvimasina puhul piisab ainult nupule vajutamisest, et tassi voolaks kuum kohv. Poolautomaatse ehk käpaga kohvimasinaga saab ja tulebki osaleda aga igas kohvi valmistamise etapis: oad jahvatada, puru kokku pressida ja kuum vesi läbi käpa lasta. Tänu sellele saad kohvi maitset ja kangust täpselt enda järgi timmida.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99