Foto: Shutterstock
Sisuturundus
29. oktoober 2020, 08:42

Mobiiltelefonid asendavad hõlpsalt mitu seadet

Tänapäeval on inimestel raske oma elu ilma mobiiltelefonita ette kujutada. Mobiiltelefoni ostmisel on enamike jaoks oluline kvaliteetne kaamera ning suure ekraani ja võimsa aku olemasolu. Mobiiltelefonid on juba pikka aega tagasi muutnud inimeste suhtlemisviisi – helistamine, tekstisõnumite saatmine, sotsiaalmeedia – need teevad suhtlemise lihtsamaks ja kiiremaks nii tööl kui ka isiklikus elus. Juurdepääs internetile ja sotsiaalvõrgustikele, kaartidele ja GPS-süsteemile ehk siis mobiiltelefon pole enam ainult kõnede funktsioon. See on täieõiguslik peopesasuurune arvuti, mis on alati kaasas.

Nutitelefoniga saab vaadata kõiki viimaseid uudiseid, vastata e-kirjadele, jälgida oma ettevõtet, esitada veebis tellimusi ja maksta poodides tehtud ostude eest. Lisaks loevad ligi pooled kasutajad toote ülevaateid oma mobiiltelefonilt, kuid üle 50% veebilehekülgedest kasutab tundlikku veebidisaini tehnoloogiat, mis töötab praktiliselt kõigis seadmetes. Mobiiltelefonide tootjad konkureerivad pidevalt üksteisega ja seda mitte ainult nutitelefonide uute mudelite osas – samamoodi on põrutuskindlate, veekindlate ja tolmukindlate seadmete segmendis ruumi kujutlusvõimele. Mõned tootjad loovad seadmeid, mis võivad sõna otseses mõttes hõljuda.

Statistika näitab, et mobiiltelefonide kasutajate arv kasvab iga aastaga. Näiteks 2019. aastal kasutas 80% kasutajatest interneti kaudu info otsimiseks mobiilseaded. Kuid arvestades, et mobiiltelefone kasutatakse nüüd aktiivselt näiteks telekanalite vahetamiseks või muude nutiseadmete juhtimiseks, võib öelda, et mobiil on muutnud suhtleja rolli universaalsõduriks, millega saab juhtida peaaegu kõike.

Foto: Shutterstock

Veebipood RDE.ee pakub mobiiltelefone igale maitsele – võimsad ja kaasaegsed puutetundliku ekraaniga nutitelefonid (mis rahuldavad ka kõige nõudlikumaid kasutajaid), praktilised ja hõlpsasti kasutatavad nuppudega mobiiltelefonid (mis sobivad suurepäraselt väikestele lastele ja eakatele), samuti “tõelise mehe omad" mobiiltelefonid ning vastupidava ja löögikindla korpusega (mida reisijad ja seikluste otsijad hindavad).