„Käsitöö 15“ konkurss lõppes 18. oktoobril 2020. Žürii on juba oma valiku teinud, vali ka sina oma lemmik!Foto: Ajakiri Käsitöö
Uudised
3. november 2020, 12:54

Konkursi „Käsitöö 15“ rahvahääletus on täies hoos! Vali oma lemmik kuni 8. novembrini!

Kutsusime juba suve alguses kõiki Käsitöö ajakirja sõpru ja näputööhuvilisi osalema konkursil „Käsitöö 15“. Konkurss lõppes 18. oktoobril 2020. Žürii on juba oma valiku teinud, vali ka sina oma lemmik!

Ootasime konkursile 15 aasta jooksul Käsitöö ajakirjast inspiratsiooni saanud näputöid. Töö ei pidanud olema täpne koopia, lubatud olid kõik mugandused ja edasiarendused.

Konkursile laekus ligi 90 tööd 30 tegijalt. Finaali ehk rahvahääletusele pääsesid kõik osalejad. Valiku tööde osas tegi Käsitöö toimetus. Võitja avalikustatakse ajakirja Käsitöö 2020. aasta detsembri-2021. aasta jaanuarinumbris.

Žürii sai teha valiku järgmistes kategooriates:

  • parim edasiarendus
  • kõige südamlikum lugu
  • parim noore või lapse töö
  • parim töö koju, parim töö lõngaga
  • parim töö kangaga

Žürii töös osales Käsitöö toimetus, Nipiraamatu esindaja, kõik 15 aasta jooksul ametis olnud Käsitöö peatoimetajad ja esindajad Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liidust.

Sellel konkursil üldvõitjat ei valita. Kategooriate eriauhinnad võidavad osalejad, kes saavad žüriilt enim hääli. Eraldi auhinna saab ka rahvalemmik.

Rahvalemmik valitakse avalikult. Iga hääletaja saab 24 tunni jooksul hääletada ühe korra. Samaaegselt saab hääletada mitme lemmiku poolt. Vali oma lemmik ning hääleta siin. Rahvahääletus kestab 8. novembri hilisööni 2020.