Okroobrikuu ajakirja avaloos tõdeb endine uudisteankur Kerli Dello (43), et paljud asjad tema elus on lihtsalt läinud nii õigesti: suvekodu ost, laste saamine, hea töökoht. „Olen olnud õigel ajal õiges kohas.“Foto: Nipiraamat
Uudised
30. september 2020, 13:02

OKTOOBRIKUU NIPIRAAMAT | Loe nüüd ajakirja ka veebis!

Kas teadsid, et 60% ulatuses määravad meie õnnetunde geenid ja keskkond, kuid ülejäänud 40% on sinu enda teha. Sellise avastuse tegi üks maailma juhtivaid psühholooge ameeriklane Martin Seligman, kelle uuringust selgus, et inimesi ei tee õnnelikuks otsitud naudingud, vaid hoopis lihtsamad asjad. Hulganisti lihtsaid nõuandeid, mis sinu elu õnnelikumaks teevad, leiad kindlasti ka värskest Nipiraamatust. 

Okroobrikuu ajakirja avaloos tõdeb endine uudisteankur Kerli Dello (43), et paljud asjad tema elus on lihtsalt läinud nii õigesti: suvekodu ost, laste saamine, hea töökoht. „Olen olnud õigel ajal õiges kohas. Kindlasti on kaasa aidanud see, et kaalutlen hästi kainelt ja olen suur planeerija. Igal pühapäeval mõtlen oma nädalaplaani läbi ja panen päevasündmused kellaajaliselt paika,“ jagab Kerli, kellel on elus kolm põhimõtet: ei valeta, ei varasta ega jää kunagi hiljaks. „Samas on mul tunne, et mind hoitakse sealt ülevaltpoolt. Olin oma vanavanematega nende eluajal hästi lähedane ja tunnen seda siiani. Mingite otsuste tegemisel annavad nad mulle juhiseid,“ mõtiskleb naine, et märke tuleb osata lugeda. Loe pikemalt siit ja siit!

Oleme ajakirja lugemise teinud sinu jaoks nüüd veelgi lihtsamaks ‒ kliki vaid pealkirjal ning asu lugema või loe digilehte siin!

Oktoobrikuu Nipiraamatust leiad:

Mõnusat lugemist!