Septembrikuu Nipiraamat lükkab sügisele õige hoo sisse!Foto: Nipiraamat
Uudised
17. september 2020, 23:07

SEPTEMBRIKUU NIPIRAAMAT | Loe nüüd ajakirja ka veebis!

Pärast suvekuid, mis kosutasid meeldivate ootamatuste ja rutiinitusega, on tore vastu võtta sügis, mis taas veidi rohkem raame annab. Rutiinid võivad kammitseda, aga neis peitub ka teatud turvatunne, kui tead, mis sind ees ootab. Septembrikuu Nipiraamat lükkab sügisele õige hoo sisse!

Kuigi seekordse avaloo peategelase Hanna-Liina Võsa (39) elu ringles kümmekond aastat sõna otseses mõttes justkui Ameerika mägedel, oli talle oluline kodumaaga seotuks jääda ning ka oma lapsi tahtis naine just siin kasvatada. Samas leiab Hanna-Liina, et palju väga suuri radikaalseid otsuseid pole ta teinud ning pigem laseb ta asjadel kulgeda omasoodu, seejärel selles aga kahtlema haates: „Mõne etendusega olen küll mõelnud, et võib-olla oleks pidanud juba varem ära lõpetama. Muusikali „Helisev muusika“ tegin kuus hooaega ja lõpuks oli tunne, et äkki see pole ikka õige, sest ma pole enam see inimene. Viimase etenduse ajal ma juba ootasin Otto Elieli (3) ja aplausi ajal mõtlesin, et aitäh, nüüd on õige hetk lõpetada. Ma ei teagi, kas kulgeda lasta on päris õige viis asju teha, sest teinekord on juba pikalt päris ebamugav tunne,“ ütleb Hanna-Liina kõlava naeru saatel. Loe pikemalt siit ja siit!

Oleme ajakirja lugemise teinud sinu jaoks nüüd veelgi lihtsamaks ‒ kliki vaid pealkirjal ning asu lugema või loe digilehte siin!

Septembrikuu Nipiraamatust leiad:

Mõnusat lugemist!