Kas väikelapsed ja karjäär sobivad omavahel kokku?Foto: Simon Rae / Unsplash
Tööelu
18. august 2020, 06:04

VIDEO | Lapsed ja karjäär ühel ajal – kas võimatu missioon?

Tihti räägitakse, et pereelu ja karjäär ei käi käsikäes. Little Urby brändi looja Merily Loss on aga hea näide sellest, kuidas tegelikult üks ei välista teist, vaid kaks asja saab suurepäraselt ühendada.

„Minu väga tugevaks küljeks on multifunktsionaalsus – ma teen samal ajal süüa, mängin peitust ja postitan Instagrami turunduslikku materjali,“ võtab Merily lõbusalt kokku laste kõrvalt töötamise ning ajaplaneerimise.

Loomulikult tekib sellisel viisil töötades küsimus, kuidas lastele selgeks teha, et emme on küll teie juures kodus, aga peab tööd tegema. Merily ütleb oma kogemusele tuginedes, et lapsed seda ei mõista, mistõttu kaasab ta hea meelega neid oma töödesse ja tegemistesse. „Viieaastane aitab mul näiteks karpe voltida ja pakendada, aastane on aga fotosessioonidel modell,“ räägib Merily ja lisab, et laste kaasamine on väga oluline eelkõige sellepärast, et neile ei tunduks, et emme teeb kogu aeg tööd ja on kuskil eemal.

Merily tunnistab, et unistab sellest, et saaks üksinda töötada, sest nii oleks ta palju produktiivsem. „Aga samas on tore, et ma saan teha tööd ja olla ema samal ajal,“ rõhub ta oma elustiili positiivsele küljele.

Vaata lähemalt videost:

Ole kursis, mis töömaailmas toimub – www.karjaarileht.ee!